Moment opkøber fynsk vikar- og rekrutteringsbureau

Det fynske vikar- og rekrutteringsbureau GoWork bliver en del af Moment. Et opkøb, der matcher godt med Moments DNA.

Fra Moment i starten af 2021 blev solgt til kapitalfonden Axcel, er der sidenhen fulgt en række opkøb af danske og skandinaviske vikarbureauer. Nu kommer endnu et selskab ind under Moment. Denne gang er det den fynske virksomhed GoWork, der leverer vikarer til flere brancher, bl.a. salg & kundeservice, økonomi & finans og lager & produktion – alle områder, der ikke er ukendte for Moment. Desuden er GoWork en virksomhed, der passer godt til Moments kerneværdier, hvorfor det er et samarbejde, alle ser frem til:

- Vi er selvfølgelig meget glade for at kunne udvide den del af forretningen, hvor vi i forvejen står stærkt i branchen, men GoWork er også en virksomhed med en høj grad af kunde- og vikartilfredshed. Akkurat som Moment. Og derfor kom GoWork på vores radar, fordi det er en virksomhed, der passer rigtig godt til Moments DNA. Vi er sikre på, det bliver et godt match for både dem og os, og vi ser frem til samarbejdet, siger Thomas Gleerup, der er CEO i Moment.

En spændende rejse
Fynske GoWork startede i 2012 med at formidle ambitiøse vikarer til midlertidige jobs – lige fra den helt nyudklækkede student til den erfarne marketingspecialist. Og hos GoWork glæder de sig også.

- Det er en spændende tid, vi går i møde. Vi er meget glade for at blive en del af Moment, der kan tilføre vores bureau en hel masse – og ligeledes den anden vej rundt. Jeg glæder mig til rejsen, siger stifter af GoWork, Ole Susé, der også fortsætter med at være en del af ejerkredsen.

Målsætningen klar
Siden Moment i 2021 blev opkøbt af kapitalfonden Axcel, er Moment vokset kraftigt og er blevet en af de største aktører inden for levering af fleksibel arbejdskraft i Norden. Udover GoWork har Moment opkøbt selskaber som TeamVikaren, Personalebørsen, Protemp, Xterna, Chabber, JobInWest, NetGen og Eterni Group.

Målsætningen har hele tiden været klar:

- Den strategiske målsætning har hele tiden været klar. Moment vil gennem opkøb og organisk vækst være markedsleder inden for levering af fleksibel arbejdskraft. Ikke bare i Danmark, men i hele Norden. Det hjælper opkøbet af GoWork med til, fortæller Thomas Gleerup.

 

Om Moment
Moment blev stiftet i 1997 og har siden da haft til formål at formidle fleksibel arbejdskraft i Norden på en ansvarlig måde. Målet er at blive førende nordisk formidler af fleksibel arbejdskraft. Moment har kontorer i Danmark, Sverige og Norge, hvorfra de dagligt sender mere end 7000 medarbejdere i arbejde inden for uddannelse, kontor/administration, IT, finans, lager/logistik, bygge/anlæg og elektronik. Moment omsatte i 2021 for ca. 2,5 mia dkr. Moment er i Danmark medlem af Vikarbureauernes Brancheforening, som arbejder for at sikre ordnede forhold for fleksibel arbejdskraft.