Vikar hos Moment – vi sørger for det rigtige match

Leder du efter et vikarjob, der passer til din hverdag, så kan det at blive vikar gennem et bureau være løsningen.


Deltidsstillinger

Hos Moment Students kan du finde studiejob og deltidsvikariater, der passer ind i livet som studerende. Vi har både korte opgaver på nogle få dage, faste studiejob og længerevarende vikariater, hvor du arbejder fast en eller flere dage om ugen.

Fuldtidsstillinger

Moment Staff udbyder fuldtidsstillinger og –vikariater inden for en lang række brancher. Vi har både korterevarende vikariater og faste stillinger, så du kan finde lige præcis det job, der passer til din situation.

Uanset om du er studerende eller leder efter et deltids- eller fuldtidsvikariat, så kan vi hjælpe dig. Vores vikarjob spænder bredt og er blandt andet inden for følgende fagområder:

  • Digital Solutions

  • Finance

  • Logistics & Production

  • Operations & Sales

Vi har vikarjob af nogle få dages varighed og vikararbejde, der strækker sig over længere tid. Hvad enten du bor i København, Aalborg, Aarhus eller andre steder i Danmark, så kan du blive vikar gennem Moment. Vi søger vikarer i hele landet.

Vær sikret gode arbejdsforhold med et vikariat gennem os
Når du er vikar gennem Moment, er du ansat hos os, men du udfører vikararbejdet hos en af vores kunder. Det vil sige, at vi varetager alt det administrative i forhold til ansættelsessamtaler, lønudbetaling, kontrakt og vagtplanlægning. Vi tilbyder kun vikarjob, hvor arbejdsforholdene er i orden - herunder løn og arbejdsmiljø.

Hvordan bliver jeg vikar gennem Moment?
Hvis du gerne vil være vikar gennem os, kan du oprette en profil – det er efterfølgende både nemt og hurtigt at søge de vikarjob, som du finder interessante. Du kan læse mere om ansøgningsprocessen ved at klikke her.

Men hvorfor blive vikar gennem Moment? Uanset hvilken form for vikariat, som du søger, får du noget på CV’et, du udvider dit netværk, og du får mulighed for at udvikle dig personligt. Som vikar får du samtidigt foden inden for i virksomheden, hvilket kan ende ud med en fastansættelse, som vi har mange gode oplevelser med. Derudover giver det dig en større fleksibilitet, end en fast stilling gør, da du selv kan bestemme, hvornår du vil arbejde.

Hos Moment sørger vi altid for at finde det rigtige match mellem dig og den pågældende virksomhed. På den måde kommer du til at arbejde med det, du har lyst til, og det du er god til. Samtidigt er vi specialiseret i de brancher, som vi opererer indenfor – herunder har vi særligt fokus på de unge professionelle. Du kan læse mere om fordelene ved at være vikar gennem Moment her

Vil du være vikar? Kontakt os hvis du vil vide mere om vores vikarjob
Er du interesseret i at arbejde som vikar gennem os, eller ønsker du at vide mere om, hvilke vikarjob, som vi kan tilbyde, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 18 35. Du kan også sende os en mail på info@moment.dk.

Følg os