Der er plads til at gå selvstændigt til opgaverne

Q&A. For Frederik Dupont er arbejdet som serviceassistent for Eataly det perfekte studiejob med stor fleksibilitet, gode kollegaer og glade kunder. Han fortæller her om sin oplevelse med at medvirke til at starte et nyt koncept op i Danmark, og hvordan det er at være ansat gennem Moment.


Frederik_web_interview.jpg

Hvem

Frederik Dupont, 21 år. Studerer statskundskab på Københavns Universitet.

Hvor

Arbejder deltid som serviceassistent for Eataly i Illum. 


Hvor faldt du over jobbet som serviceassistent hos Eataly?

Jeg så jobbet på Moments hjemmeside. Jeg har tidligere været ansat gennem Moment i mit sabbatår, og da jeg skulle starte på studie i september, var det et oplagt sted at lede efter et studiejob.

Hvad motiverede dig til at søge jobbet?

Jeg synes, det lød som et perfekt studiejob, man kunne passe samtidig med sit studie. Og så virkede Eataly som et interessant og anderledes sted at arbejde. Et nyt italiensk koncept i Danmark.

Hvad har din oplevelse været med at blive ansat gennem Moment?

Jeg ser Moment som en slags tillidsrepræsentant, som varetager vores (vikarernes red.) interesser, på en professionel og imødekommende måde. Kommunikationen fungerer godt, og der er generelt stor gennemsigtighed. Derfor var jeg også stadig motiveret, da åbningsdatoen hos Eataly blev rykket.

Det er meget fleksibelt at skulle planlægge sine vagter, og jeg synes, der er stor forståelse fra Moments side, hvis de vagter, man har fået, alligevel ikke passer ind i ens planer. Så bliver der hurtigt fundet en anden løsning. Det fungerer bedst, når der bliver udvist stor fleksibilitet fra begge sider.

Frederik_Citat_web_interview.jpg

Hvordan har opstarten hos Eataly været?

Fordi det er nyt koncept i Danmark, har der været plads til, at man som medarbejder har kunnet gå selvstændigt til opgaverne og være med til at definere nogle processer. Jeg synes, jeg har fået nogle rigtig gode kolleger, og så er det super fedt at arbejde et sted med glade kunder, som er interesseret i konceptet, og synes det er nogle lækre ting, vi tilbyder.

Der har været lidt udfordringer undervejs, som langt hen ad vejen har skyldtes sprogbarrierer og kulturelle forskelle. Men der er altid blevet fundet en hurtig løsning. Folk har generelt været gode til at give hinanden lidt længere snor her i opstartsfasen, netop fordi det er en helt ny afdeling, der skal bygges op. 

Følg os