Moment opruster indsatsen på IT-området

Efterspørgslen på kvalificerede IT-medarbejdere har i de senere år været stigende. Nu opruster Moment med nye kræfter på området.


Michael Schmidt er ny IT-konsulentchef hos Moment. Opgaven bliver at opbygge et nyt team med fokus på at tiltrække IT-studerende og nyuddannede IT-folk til Moment og klæde dem på til rollen som IT-konsulenter hos kunderne.

Michael Schmidt indledte sin professionelle karriere for 10 år siden hos IO Interactive, som bl.a. er kendt i hele verden for spillet Hitman. Siden da har han været selvstændig med firmaet The Future, som arbejdede med design, implementering og styring af IT-projekter og har leveret prisvindende arbejde for bl.a. Intel og Google. Sideløbende har han taget en kandidatgrad i medialogi fra AAU, hvorfra han dimitterede i 2013. Udover erfaringen som selvstændig har Michael undervist flere steder og blev som 22-årig ansat som en af Danmarks yngste eksterne lektorer ved ITU. Senest har han arbejdet som seniorkonsulent hos Netcompany, hvor han bl.a. var ansvarlig flere forretningskritiske IT-projekter.

Moment igangsætter dermed en strategisk satsning på IT-markedet, hvor efterspørgslen i de senere år har været stærkt stigende.

 

Følg os