Løs jeres IT-udfordringer med Young Digitals
Har I identificeret de projekter, der skal drive jeres digitale udvikling, men mangler hjerner og hænder til at føre planerne ud i livet? 
Gør som stadigt flere danske virksomheder, og investér i Young Digitals fra Moment.


Vi har det, I søger
Young Digitals er et netværk af skarpe IT-konsulenter og er hos Moment en del af fagområdet Digital Solutions. Vores team af rekrutteringsspecialister inden for Digital Solutions matcher jer med de helt rigtige ressourcer inden for hele IT-paletten, fx:

 • Analyse og design
 • Udvikling
 • Drift


Uanset hvilket IT-projekt I står foran, bringer vi dig sikkert i mål. Har I brug for en enkelt konsulent i en kortere periode, så klarer vi det. Står I foran en større og mere krævende opgave tilbyder vi et full-service koncept, hvor vi styrer allokeringen i hele projektperioden. Vi har erfaring i at sammensætte teams med op til 40 mand, som vi f.eks. gjorde for Region Hovedstaden, og kan derfor påtage os selv meget komplekse IT projekter. Vi leverer til alle sektorer, heriblandt finance, retail, energi, industri, tele samt den offentlige sektor. 

Vi er gennemgribende agile i alt lige fra kontrakter til arbejdsformer. Alle vores IT-konsulentydelser er simple og fleksible time & materials-kontrakter, så der aldrig er nogen diskussion om scope. Vi er mere en samarbejdspartner end leverandør og arbejder med et væld af moderne metoder som fx pretotyping, prototyping, design thinking, Scrum og lign.

Læs mere om Young Digital-netværket her.


Moment finder IT-løsningen til jer
Med Moment som samarbejdspartner er I sikret fleksible og kvalificerede IT-ressourcer til en særdeles konkurrencedygtig pris og med et minimum af administration. 

Vores dygtige rekrutteringskonsulenter er specialiserede i at finde, tiltrække og matche dygtige unge IT-folk, der passer til jeres behov. Men det er ikke alt. Moments konsulenter har indsigt i og kender de behov og digitale udfordringer, der gør sig gældende for jeres branche. Dermed kan de hurtigt identificere jeres behov og finde de rigtige Young Digitals til jer, så I kommer sikkert i mål. Til tiden og inden for budget.

En unik mellemting
Med Digital Solutions får I en unik mellemting mellem at bruge et stort IT-konsulenthus og en selvstændig freelancer. Vi mestrer den fulde digital livscyklus både kreativt og teknologisk lige fra:

 • Digital strategi, idégenerering og konceptudvikling
 • Analyse, design, udvikling, test og implementering
 • Drift og support    

I kan derfor fokusere på forretningen, mens vi varetager al administration og styring af jeres ressourcer i hele projektperioden.  

Se cases fra nogle af vores kunder her.

Unge mennesker med den nyeste viden

Vi har etableret et netværk bestående af dygtige unge IT-konsulenter. De er omstillingsparate, agile, kreative og altid up-to-date med de nyeste teknologier.

Vi er til stede, hvor IT-talenterne er

Vi er massivt til stede på uddannelsesinstitutionerne og i de øvrige communities, hvor de IT-talenterne har deres færden . Vi har en række forskellige sourcing-kanaler, der gør, at vi hurtigt kan finde de IT-folk, der kan løse jeres behov.

Lad os sammensætte jeres team

Vi har netværket og den know-how, der gør os i stand til at sammensætte det team af IT-ressourcer, der passer til netop jeres behov. Vores database har en enestående volumen, som ingen andre kan matche.

Start processen med det samme

Vores IT-konsulenter er klar til at tilføre jer skarpe kompetencer inden for de nyeste teknologier. Lad os finde det helt rigtige match.

Kundecases

Her ser du et udpluk af de opgaver, vi har løst for vores kunder.

Til hospitalernes nye Sundhedsplatform sammensatte vi i foråret 2017 et team bestående af 40 dygtige fuldtidsmedarbejdere fra vores Young Digital-netværk. Projektet moderniserede hospitalernes IT, forenklede arbejdsgangene og samlede informationer ét sted. Moments IT-konsulenter sikrede go-live på alle hospitaler i Regionen. Det indebar f.eks. Technical Dress Rehersal (TDR) samt test af software og hardware. Moment faciliterede ligeledes den organisatoriske implementering af Sundhedsplatformen i form af undervisning af slutbrugere, samtidig med at vi ydede projektledelse og koordinering mellem projektets mange interessenter for at sikre en smidig lancering af de nye arbejdsformer for det kliniske personale.

Moments Young Digital-konsulenter har siden november 2017 samarbejdet med DSB omkring udrulningen af en ny Mobile Device Management Platform til det administrative personales iPhones. Vores unge konsulenter har været med i projektet helt fra den tidlige fase, hvor de har bidraget med alt fra tekniske tests af platformen til udvikling af brugervejledninger samt manualer. Vores fem fuldtidskonsulenter har siden arbejdet målrettet med 1:1 brugersupport af DSB's ansatte mht. at assistere disse i overgangen til den nye platform. Projektet har taget udgangspunkt i hovedkontoret i Taastrup og vil senere blive udrullet i både Fredericia, Aarhus og på Københavns Hovedbanegård.

"I forbindelse med udrulningen af vores website på en ny platform havde vi brug for en Content Editor med opstart hurtigst muligt. En opgave vi valgte at bruge Moment til. Sammen løste vi opgaven på under en uge, da Moment hurtigt fandt den rette konsulent med den erfaring og det drive, som vi søgte." Tinie Hauch Tarp, Marketing Director hos Roland DG i Lillerød.

 • Her ser du Region Hovedstadens logo. Dem har vi rekrutteret IT-konsulenter for
 • Her er et billede af DSB’s logo. Dem samarbejder vi med
 • Vi har fundet den rette IT-konsulent for Roland DG. Her ser du deres logo

Et unikt netværk af digitale frontløbere

Young Digitals er et unikt netværk bestående af 75 af landets dygtigste IT-studerende og -nyuddannede. Vi har de rigtige kandidater med aktuelle erfaringer og IT-kompetencer og kan derfor levere en unik kombination af rekrutteringer til faste stillinger og konsulentydelser til den midlertidige opgave.  

Vores Young Digitals løser i dag blandt andet følgende opgaver hos vores kunder: 

 • Avanceret billedanalyse
 • Dataanalyse 
 • Selvbetjeningsløsninger
 • Digital transformation
 • Procesoptimering og simplificering

Eftersom vi ikke har kandidater fast på lønningslisten kan I frit sammensætte præcist det team, der matcher jeres udfordring.  

 

Vi klæder IT-kandidaterne på
Inden vi sender vores Young Digitals ud i en stilling eller på en opgave, klæder vi dem på til livet i en professionel organisation, så de er klar til at levere fra dag et. Det gør vi i form af kurser, professionel rådgivning og personlig sparring.

Som en del af vores rekruttering sørger vi naturligvis for, at der er et godt match mellem jeres behov og forventninger og det team af IT-ressourcer, som bliver tilknyttet det pågældende projekt. Det gør vi ved at vurdere alle ansøgere i netværket på baggrund af deres kompetencer, personlighed og motivation for at komme ud i erhvervslivet.

Vi inddeler vores IT-konsulenter fra Young Digitals fra level et til fem. Nogle kommer direkte fra studiet, mens andre har længere tids erhvervserfaring og stor specialistviden inden for specifikke emner og brancher.  

 

Her ser du et billede af vores markedschef for Digital Solutions

Michael R. Schmidt

Markedschef, Moment Digital Solutions

Telefon: 33 43 26 34
E-mail: mrs@moment.dk

Min oplevelse er, at IT-studerende og -nyuddannede under de rette forhold ofte performer bedre og er mere omstillingsparate end medarbejdere med 15-20 års erfaring. De er sultne efter at komme ud på arbejdsmarkedet og er fra studiet vant til at lære nye systemer og programmeringssprog på kort tid.

Michael indledte sin professionelle karriere hos IO Interactive. Siden har han været selvstændig med firmaet The Future, som arbejdede med design, implementering og styring af IT-projekter og har leveret prisvindende arbejde for Intel, Google m.fl. Senest har han arbejdet som seniorkonsulent hos Netcompany, hvor han bl.a. var ansvarlig for forretningskritiske IT-projekter.

  

Mød en Young Digital

Skal vi kontakte jer?

Kontakt os

Mangler I en midlertidig eller fast IT-konsulent? Udfyld nedenstående felter, så kontakter vi jer hurtigst muligt.


Her kan du se vores kontaktinformationer.

70 20 18 35

Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V

Følg os på de sociale medier