Løs jeres IT-udfordringer med en Young Digital
Har I identificeret de projekter, der skal drive jeres digitale udvikling, men mangler I hænder og hjerner til at føre planerne ud i livet? 
Gør som andre danske virksomheder, og investér i en Young Digital.


Vi har det, I søger
Young Digitals er en del af Digital Solutions og består af vores skarpe IT-konsulenter. Vores team af specialister inden for Digital Solutions leverer IT-rekrutteringer inden for hele IT-paletten, fx:

 • Analyse og design
 • Udvikling
 • Drift


Vi håndterer alt fra en enkelt IT-konsulent på deltid til mindre IT-projekter, til flere IT-konsulenter på fuldtid til større og mere komplekse IT-projekter. Vi kan levere til alle sektorer inklusiv finance, retail, energi, industri, tele samt den offentlige sektor. 

Vi er gennemgribende agile i alt lige fra kontrakter til arbejdsformer. Alle vores IT-konsulentydelser er helt simple og fleksible time & materials-kontrakter, så der aldrig er nogen diskussion om scope. Vi er mere samarbejdspartner end leverandør og arbejder med et væld af moderne metoder som fx pretotyping, prototyping, design thinking, Scrum og lign.

Læs mere om Young Digital-netværket her.


Moment finder IT-løsningen til jer
Med Moment som samarbejdspartner er I sikret fleksible og kvalificerede IT-ressourcer til en skarp pris. 

Vores dygtige rekrutteringskonsulenter er specialiserede i at finde, tiltrække og allokere dygtige unge IT-folk, der passer til jeres behov. Men det er ikke alt. Moments rekrutteringskonsulenter har indsigt i og kender de behov og digitale udfordringer, der er i lige netop jeres branche. Dermed kan de hurtigt afdække jeres behov og finde de rigtige IT-konsulenter til jer, så I kommer sikkert i mål til tiden og inden for budget.

En unik mellemting
Med Digital Solutions får I en unik mellemting mellem at bruge et stort bureau og en selvstændig freelancer. Vi mestrer den fulde digital livscyklus både kreativt og teknologisk lige fra:

 • Digital strategi, idégenerering og konceptudvikling
 • Analyse, design, udvikling, test og implementering
 • Drift og support    


I kan derfor fokusere på forretningen, mens vi varetager styringen af jeres ressourcer i hele projektperioden.  

Se cases fra nogle af vores kunder her.

Unge mennesker med den nyeste viden

Vi har etableret et netværk bestående af dygtige unge IT-konsulenter. De er omstillingsparate, agile, kreative, altid up-to-date med de nyeste teknologier og kan lynhurtigt sætte sig ind i lige netop jeres forretning.

Vi er til stede, hvor IT-talenterne er

For at fange de unge IT-talenter er vi massivt til stede på uddannelsesinstitutionerne. Vi har en lang række forskellige sourcing-kanaler, som gør, at vi kan finde de IT-folk, som de andre ikke kan.

Spar tid og penge - lad os sammensætte teamet

Vi har netværket og kan sammensætte det team, der passer til netop jeres behov. Vores database har en enestående volumen, som ingen andre kan matche. Få en IT-konsulent fra vores netværk til at løse jeres problemer, og spar tid og penge.

Vi har IT-konsulenter til alle opgaver

Vores IT-konsulenter er omstillingsparate og altid up-to-date med de nyeste teknologier og programmeringssprog. Skal vi hjælpe jer?

Kundecases

Her ser du et udpluk af de opgaver, vi har løst for vores kunder.

Til hospitalernes nye Sundhedsplatform sammensatte vi i foråret 2017 et team bestående af 40 dygtige fuldtidsmedarbejdere fra vores Young Digital-netværk. Projektet moderniserede hospitalernes IT, forenklede arbejdsgangene og samlede informationer ét sted. Moments IT-konsulenter sikrede go-live på alle hospitaler i Regionen. Det indebar f.eks. Technical Dress Rehersal (TDR) samt test af software og hardware. Moment faciliterede ligeledes den organisatoriske implementering af Sundhedsplatformen i form af undervisning af slutbrugere, samtidig med at vi ydede projektledelse og koordinering mellem projektets mange interessenter for at sikre en smidig lancering af de nye arbejdsformer for det kliniske personale.

Moments Young Digital-konsulenter har siden november 2017 samarbejdet med DSB omkring udrulningen af en ny Mobile Device Management Platform til det administrative personales iPhones. Vores unge konsulenter har været med i projektet helt fra den tidlige fase, hvor de har bidraget med alt fra tekniske tests af platformen til udvikling af brugervejledninger samt manualer. Vores fem fuldtidskonsulenter har siden arbejdet målrettet med 1:1 brugersupport af DSB's ansatte mht. at assistere disse i overgangen til den nye platform. Projektet har taget udgangspunkt i hovedkontoret i Taastrup og vil senere blive udrullet i både Fredericia, Aarhus og på Københavns Hovedbanegård.

"I forbindelse med udrulningen af vores website på en ny platform havde vi brug for en Content Editor med opstart hurtigst muligt. En opgave vi valgte at bruge Moment til. Sammen løste vi opgaven på under en uge, da Moment hurtigt fandt den rette konsulent med den erfaring og det drive, som vi søgte." Tinie Hauch Tarp, Marketing Director hos Roland DG i Lillerød.

 • Her ser du Region Hovedstadens logo. Dem har vi rekrutteret IT-konsulenter for
 • Her er et billede af DSB’s logo. Dem samarbejder vi med
 • Vi har fundet den rette IT-konsulent for Roland DG. Her ser du deres logo

Et unikt netværk af digitale frontløbere

Young Digitals er et unikt netværk bestående af 75 af landets dygtigste IT-studerende og -nyuddannede. Vi har de rigtige kandidater med aktuelle erfaringer og IT-kompetencer og kan derfor levere en unik kombination af rekruttering og konsulentydelser.

Det betyder, at vi kan servicere jer - uanset om jeres behov er midlertidige, eller I søger faste ressourcer.  

Vores IT-konsulenter løser følgende opgaver ude hos virksomhederne: 

 • Avanceret billedanalyse
 • Dataanalyse 
 • Selvbetjeningsløsninger
 • Digital transformation
 • Procesoptimering og simplificering


Vi har ingen kandidater fast på lønningslisten og kan derfor frit sætte det rigtige team, der matcher den opgave, I skal have løst.  

 

Vi klæder IT-konsulenterne på
Inden vi sender vores unge IT-konsulenter ud, klæder vi dem på til livet som konsulent. Det gør vi i form af kurser og professionel rådgivning.

Som en del af vores IT-rekruttering sørger vi for, at der er et godt match mellem virksomhedens behov og forventninger og det team af IT-konsulenter, som bliver tilknyttet det pågældende projekt. Det gør vi ved at vurdere alle ansøgere i netværket på baggrund af deres kompetencer, personlighed og motivation for at komme ud i erhvervslivet.

Vi inddeler vores IT-konsulenter fra Young Digitals fra level et til fem. Nogle kommer direkte fra studiet, andre har længere tids erhvervserfaring og stor specialistviden inden for branchen.  

 

Her ser du et billede af vores markedschef for Digital Solutions

Michael R. Schmidt

Markedschef, Moment Digital Solutions

Telefon: 33 43 26 34
E-mail: mrs@moment.dk

Min oplevelse er, at IT-studerende og -nyuddannede under de rette forhold ofte performer bedre og er mere omstillingsparate end medarbejdere med 15-20 års erfaring. De er sultne efter at komme ud på arbejdsmarkedet og er fra studiet vant til at lære nye systemer og programmeringssprog på kort tid.

Michael indledte sin professionelle karriere hos IO Interactive. Siden har han været selvstændig med firmaet The Future, som arbejdede med design, implementering og styring af IT-projekter og har leveret prisvindende arbejde for Intel, Google m.fl. Senest har han arbejdet som seniorkonsulent hos Netcompany, hvor han bl.a. var ansvarlig for forretningskritiske IT-projekter.

  

Mød en Young Digital

Skal vi kontakte jer?

Kontakt os

Mangler I en midlertidig eller fast IT-konsulent? Udfyld nedenstående felter, så kontakter vi jer hurtigst muligt.


Her kan du se vores kontaktinformationer.

70 20 18 35

Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V

Følg os på de sociale medier