Løs jeres IT-udfordringer med Young Digitals
Har I identificeret de projekter, der skal drive jeres digitale udvikling, men mangler hjerner og hænder til at føre planerne ud i livet? 
Gør som stadigt flere danske virksomheder, og investér i Young Digitals fra Moment.

Young Digitals er Moments netværk af skarpe IT-konsulenter, som står klar til at hjælpe jer med jeres næste IT-projekt. Læs mere om Young Digital-netværket her.  

Uanset hvilket IT-projekt I står foran, bringer vi jer sikkert i mål. Fra én konsulent i en kortere periode til et team på op til 40 mand til et komplekst og længerevarende projekt, som kræver et full-service koncept, hvor vi styrer allokeringen i hele projektperioden. Se cases fra nogle af vores kunder her.

Vi er agile i alt lige fra kontrakter til arbejdsformer, og vi arbejder med simple IT-konsulentydelser samt fleksible time & materials-kontrakter, så der aldrig er nogen diskussion om scope. Vi er mere en samarbejdspartner end leverandør og arbejder med metoder som bl.a. pretotyping, prototyping, design thinking og Scrum.


Moment finder IT-løsningen til jer
Med Moment som samarbejdspartner er I sikret fleksible og kvalificerede IT-ressourcer til en konkurrencedygtig pris og med et minimum af administration. 

Vi har indsigt i de behov og digitale udfordringer, der gør sig gældende for jeres branche. Derfor kan vi hurtigt finde de Young Digitals, som sikrer, at I kommer sikkert i mål, til tiden og inden for budget.

Den fulde digitale livscyklus

Med Digital Solutions får I en unik mellemting mellem et stort IT-konsulenthus og en selvstændig freelancer. Vi mestrer den fulde digitale livscyklus både kreativt og teknologisk inden for:

  • Digital strategi, idégenerering og konceptudvikling
  • Analyse, design, udvikling, test og implementering
  • Drift og support 

I kan derfor fokusere på forretningen, mens vi varetager al administration og styring af jeres ressourcer i hele projektperioden.  

 

Unge mennesker med den nyeste viden

Vi har etableret et netværk bestående af dygtige unge IT-konsulenter. De er omstillingsparate, agile, kreative og altid up-to-date med de nyeste teknologier.

Vi er til stede, hvor IT-talenterne er

Vi er massivt til stede på uddannelsesinstitutionerne og i de øvrige communities, hvor IT-talenterne færdes. Vi har en række forskellige sourcing-kanaler, der gør, at vi hurtigt kan finde de IT-folk, der kan løse jeres behov.

Lad os sammensætte jeres team

Vi har netværket og den know-how, der gør os i stand til at sammensætte det team af IT-ressourcer, der passer til netop jeres behov. Vores database har en enestående volumen, som ingen andre kan matche.

Start processen med det samme

Vores IT-konsulenter er klar til at tilføre jer skarpe kompetencer inden for de nyeste teknologier. Lad os finde det helt rigtige match.

Kundecases

Her ser du et udpluk af de opgaver, vi har løst for vores kunder.

Moments Young Digital-konsulenter har stor erfaring med at assistere udrulningen af Windows 10 i større og mindre organisationer. Region Hovedstaden er pt. i gang med at opgradere 50.000 maskiner til Windows 10, herunder 10.000 tynde klienter, med assistance fra Moment. Derudover har vi bl.a. hjulpet Aarhus Kommune med at sikre korrekt installation på alle kommunens computere.

I forbindelse med implementering af Sundhedsplatformen sammensatte vi i foråret 2017 et team på 40 dygtige fuldtidsmedarbejdere fra vores Young Digital-netværk til Region Hovedstaden. Moments IT-konsulenter sikrede go-live på alle hospitaler i Regionen, herunder Technical Dress Rehersal (TDR) og test af software og hardware. Vi faciliterede den organisatoriske implementering af Sundhedsplatformen i form af undervisning af slutbrugere, samt ydede projektledelse og koordinering mellem projektets mange interessenter for at sikre en smidig lancering af de nye arbejdsformer for det kliniske personale.

Til Novozymes har Moment leveret IT-konsulenter med kompetencer inden for machine learning, cloud løsninger og effektiv opsætning af infrastruktur. Konsulenterne assisterede Novozymes’ nyetablerede afdeling med fokus på anvendelse af data til at forbedre forretningsbeslutninger. Bl.a. blev AI og Machine Learning benyttet til at vurdere hvilke enzymer, som var værd at satse på videreudvikling af. Ved afslutningen af projekterne havde Novozymes fået automatiseret deres machine learning-løsninger og integreret dem fuldt ud til en cloud-løsning.

Moments Young Digital-konsulenter har siden november 2017 samarbejdet med DSB omkring udrulningen af en ny Mobile Device Management Platform til det administrative personales iPhones. Vores konsulenter har været med i projektet helt fra den tidlige fase, hvor de har bidraget med alt fra tekniske tests af platformen til udvikling af brugervejledninger samt manualer. Siden har de arbejdet målrettet med 1:1 brugersupport af DSB's ansatte mht. at assistere disse i overgangen til den nye platform.

"I forbindelse med udrulningen af vores website på en ny platform havde vi brug for en Content Editor med opstart hurtigst muligt. En opgave vi valgte at bruge Moment til. Sammen løste vi opgaven på under en uge, da Moment hurtigt fandt den rette konsulent med den erfaring og det drive, som vi søgte." Tinie Hauch Tarp, Marketing Director hos Roland DG i Lillerød.

  • Her er et billede af DSB’s logo. Dem samarbejder vi med
  • Vi har fundet den rette IT-konsulent for Roland DG. Her ser du deres logo

Et unikt netværk af digitale frontløbere

Young Digitals er et unikt netværk bestående af 75 af landets dygtigste IT-studerende og -nyuddannede. Vi har de rigtige kandidater med aktuelle erfaringer og IT-kompetencer og kan derfor levere en unik kombination af rekrutteringer til faste stillinger og konsulentydelser til den midlertidige opgave.  

Vores Young Digitals løser i dag bl.a. følgende opgaver hos vores kunder: 

  • Avanceret billedanalyse
  • Dataanalyse 
  • Selvbetjeningsløsninger
  • Digital transformation
  • Procesoptimering og simplificering

Eftersom vi ikke har kandidater fast på lønningslisten, kan I frit sammensætte præcist det team, der matcher jeres udfordring.  

 

Vi klæder IT-kandidaterne på
Inden vi sender vores Young Digitals ud i en stilling eller på en opgave, klæder vi dem på til livet i en professionel organisation, så de er klar til at levere fra dag et. Det gør vi i form af kurser, professionel rådgivning og personlig sparring.

Som en del af vores rekruttering sørger vi for, at der er et godt match mellem jeres behov og forventninger og det team af IT-ressourcer, som bliver tilknyttet det pågældende projekt. Det gør vi ved at vurdere alle ansøgere til netværket på baggrund af deres kompetencer, personlighed og motivation for at komme ud i erhvervslivet.

Vi inddeler vores IT-konsulenter fra Young Digitals fra level et til fem. Nogle kommer direkte fra studiet, mens andre har længere tids erhvervserfaring og stor specialistviden inden for specifikke emner og brancher.  

 

Morten Thomsen

Konsulentchef, Moment Digital Solutions

Telefon: 33 48 22 77 
E-mail: mot@moment.dk

  

Mød en Young Digital

Skal vi kontakte jer?

Kontakt os

Mangler I en midlertidig eller fast IT-konsulent? Udfyld nedenstående felter, så kontakter vi jer hurtigst muligt.


Her kan du se vores kontaktinformationer.

70 20 18 35

Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V

Følg os på de sociale medier