Netgen afløser Digital Solutions

I januar 2020 bliver Digital Solutions-afdelingen i Moment til den selvstændige virksomhed Netgen. Netgen er 100% ejet af Moment og vil fortsætte det vigtige arbejde med at bringe IT-talenter sammen med spændende virksomheder og deres ambitiøse IT-udviklingsprojekter.

På Netgens hjemmeside kan du læse meget mere om Netgen, om løsninger og kompetencer og om baggrunden for at Moment har startet Netgen. Du kan også se vores aktuelle, ledige jobs, og du kan søge om optagelse i vores Young Digitals-netværk, som vi naturligvis fortsætter i regi af Netgen.
Netgen finder IT-løsningen til jer

Med vores datterselskab Netgen som samarbejdspartner får du indsigt i de behov og digitale udfordringer, der gør sig gældende for jeres branche. Derfor bliver du hurtigt introduceret til den eller de IT-konsulenter, som gør, at I kommer sikkert i mål, til tiden og inden for budget.

Den fulde digitale livscyklus

Med Netgen vil I opleve et anderledes IT-konsulenthus, der altid sætter jer som kunde og IT-konsulentens behov i centrum. Vi glæder os til at møde, starte - eller fortsætte - dialogen med dig som en del af Netgen.

 

Unge mennesker med den nyeste viden

Vi har etableret et netværk bestående af dygtige unge IT-konsulenter. De er omstillingsparate, agile, kreative og altid up-to-date med de nyeste teknologier.

Vi er til stede, hvor IT-talenterne er

Vi er massivt til stede på uddannelsesinstitutionerne og i de øvrige communities, hvor IT-talenterne færdes. Vi har en række forskellige sourcing-kanaler, der gør, at vi hurtigt kan finde de IT-folk, der kan løse jeres behov.

Lad os sammensætte jeres team

Vi har netværket og den know-how, der gør os i stand til at sammensætte det team af IT-ressourcer, der passer til netop jeres behov. Vores database har en enestående volumen, som ingen andre kan matche.

Start processen med det samme

Netgens IT-konsulenter er klar til at tilføre jer skarpe kompetencer inden for de nyeste teknologier. Læs mere på Netgens hjemmeside.

Kundecases

Her ser du et udpluk af de opgaver, vi har løst for vores kunder.

Moments Young Digital-konsulenter har stor erfaring med at assistere udrulningen af Windows 10 i større og mindre organisationer. Region Hovedstaden er pt. i gang med at opgradere 50.000 maskiner til Windows 10, herunder 10.000 tynde klienter, med assistance fra Moment. Derudover har vi bl.a. hjulpet Aarhus Kommune med at sikre korrekt installation på alle kommunens computere.

I forbindelse med implementering af Sundhedsplatformen sammensatte vi i foråret 2017 et team på 40 dygtige fuldtidsmedarbejdere fra vores Young Digital-netværk til Region Hovedstaden. Moments IT-konsulenter sikrede go-live på alle hospitaler i Regionen, herunder Technical Dress Rehersal (TDR) og test af software og hardware. Vi faciliterede den organisatoriske implementering af Sundhedsplatformen i form af undervisning af slutbrugere, samt ydede projektledelse og koordinering mellem projektets mange interessenter for at sikre en smidig lancering af de nye arbejdsformer for det kliniske personale.

Til Novozymes har Moment leveret IT-konsulenter med kompetencer inden for machine learning, cloud løsninger og effektiv opsætning af infrastruktur. Konsulenterne assisterede Novozymes’ nyetablerede afdeling med fokus på anvendelse af data til at forbedre forretningsbeslutninger. Bl.a. blev AI og Machine Learning benyttet til at vurdere hvilke enzymer, som var værd at satse på videreudvikling af. Ved afslutningen af projekterne havde Novozymes fået automatiseret deres machine learning-løsninger og integreret dem fuldt ud til en cloud-løsning.

Moments Young Digital-konsulenter har siden november 2017 samarbejdet med DSB omkring udrulningen af en ny Mobile Device Management Platform til det administrative personales iPhones. Vores konsulenter har været med i projektet helt fra den tidlige fase, hvor de har bidraget med alt fra tekniske tests af platformen til udvikling af brugervejledninger samt manualer. Siden har de arbejdet målrettet med 1:1 brugersupport af DSB's ansatte mht. at assistere disse i overgangen til den nye platform.

"I forbindelse med udrulningen af vores website på en ny platform havde vi brug for en Content Editor med opstart hurtigst muligt. En opgave vi valgte at bruge Moment til. Sammen løste vi opgaven på under en uge, da Moment hurtigt fandt den rette konsulent med den erfaring og det drive, som vi søgte." Tinie Hauch Tarp, Marketing Director hos Roland DG i Lillerød.

  • Her er et billede af DSB’s logo. Dem samarbejder vi med
  • Vi har fundet den rette IT-konsulent for Roland DG. Her ser du deres logo

Et unikt netværk af digitale frontløbere

 

Young Digitals er et unikt netværk bestående af omkring 300 af landets dygtigste IT-studerende og -nyuddannede. Gå til Netgens hjemmeside og læs mere om, hvordan Netgen sætter dig i forbindelse med netværket og hjælper med at sammensætte det helt rigtige team til din opgave.

 

Vi klæder IT-kandidaterne på
Inden vi sender vores Young Digitals ud i en stilling eller på en opgave, klæder vi dem på til livet i en professionel organisation, så de er klar til at levere fra dag et. Det gør vi i form af kurser, professionel rådgivning og personlig sparring. Gå til Netgen.dk og bliv klogere på, hvad Young Digitals er for en størrelse.

 

 

Morten Thomsen

Konsulentchef, Netgen

Telefon: 33 48 22 77 
E-mail: mot@netgen.dk

  

Mød en Young Digital

Skal vi kontakte jer?

Kontakt os

Mangler I en midlertidig eller fast IT-konsulent? Udfyld nedenstående felter, så kontakter vi jer hurtigst muligt.


Her kan du se vores kontaktinformationer.

+45 7089 0039

Vester Farimagsgade 15, 6, 1606 København V

Følg os på de sociale medier