Vi finder hurtigt den rette medarbejder
Har I travlt, og mangler I en midlertidig eller en fast medarbejder? Så lad Moment hjælpe jer. Vi leverer alt fra en midlertidig assistance til en fast rekrutteringsløsning inden for kort tid.

Young Professionals på alle niveauer
Vi er specialister i at levere kompetent arbejdskraft inden for områderne:

• Salg
• Kundeservice
• Administrativt arbejde

Unge og motiverede medarbejdere kan være nøjagtig det element, der sætter fart på jeres udvikling. De er ikke bange for at tage fat, de er sultne nok til at kaste sig over selv de mere rutineprægede opgaver, og endelig tilføjer de reel ny viden i kraft af deres dugfriske uddannelse og generelt opdaterede perspektiv på arbejdsgange og rutiner.

Hos Moment matcher vi hver dag unge og motiverede mennesker med den rette arbejdsplads. 

 

Vi løser alt fra lettere midlertidige vikaropgaver til mere komplekse bemandingsløsninger, og vi gør det hurtigt, men grundigt. Inden for ressourcestyring, hvor vi håndterer jeres korps af eksempelvis kundeservicemedarbejdere, tilbyder vi i afdelingen Operations & Sales helt unikke koncepter. Med vores massive netværk er vi i stand til at garantere, at I er sikret den nødvendige arbejdskraft.

Mød en Young Professional her.

Unikt branchekendskab
I Moment har vi gennem de sidste mange år specialiseret os i bemandingsløsninger inden for kundeservice og salg. Det gør, at vi i dag er markedsledere på området og den foretrukne samarbejdspartner for mange af Danmarks største virksomheder inden for både den private og den offentlige sektor.

Her kan I se et udpluk af, hvad vores kunder siger.

Kompetent rekrutteringsteam

Vores rekrutteringskonsulenter har et indgående branchekendskab – både i form af rekrutteringserfaring og intern uddannelse via deres tid i Moment. Flere kommer med direkte erfaring fra de brancher, som vi leverer til. De kan derfor hurtigt sætte sig ind i jeres behov og på den måde levere hurtigt og med høj kvalitet.

De unges foretrukne samarbejdspartner

Unge professionelle i hele landet ser Moment som deres foretrukne bureau, når de er på jagt efter nyt job inden for Operations & Sales. Det gør, at vi i vores netværk altid har de dygtigste, mest sultne og mest kompetente Young Professionals.

Leveringssikkerhed

Kombinationen af vores mange års erfaring som virksomhedernes foretrukne samarbejdspartner, og at vi på kandidatsiden har fat i målgruppen, gør, at I får den største sikkerhed for leverance, når I står med et akut behov.

Styrk forretningen med Moment Sales

Jeres genvej til motiverede sælgere i hele landet

Det siger vores kunder

”Indtil videre har der været flere vikarbureauer om at stille vikarerne, men det ændrer jeg nu til, at Moment bliver eneleverandør til TDR. Denne beslutning er taget ud fra en effektiviseringstilgang, som er følgende: Kun vikaradministration til et bureau, Moments websystem er intuitivt og skaber et hurtigt overblik, og jeg kan godkende timer med ét klik. Kontakten til og fra Moment er særdeles proaktiv og professionel, og ikke mindst har kvaliteten af vikarer og håndteringen undervejs været - og er - meget tilfredsstillende.” Jens Damhøj Andersen, Enhedskonsulent, Service Operation CMIT, Region Hovedstaden.

”Moment er fast rekrutteringspartner til Boxer TV, og det er et vitalt krav for os at have en fast kontaktperson med et team, som har branchekendskab og ikke mindst evner at sætte sig ind i vores specifikke muligheder og udfordringer. Moment har været gode til at tage vores kreative metoder til sig og præsentere disse for ansøgerne. Vi ”sparer” screeningsprocessen (annoncer, ansøgninger og første samtale), og vores rekrutteringsteam kan koncentrere sig om 2. samtale, udvælgelse, sublim træning og onboarding. Samlet giver det os konkurrencefordele, hvor vi kan koncentrere os om vores mål og medarbejderne, mens Moment har netværket til de rigtige ansøgere.” Hanne Laursen, Recruitment & Training Manager, Boxer TV.

"Moment har altid være en rigtig god samarbejdspartner for mig. De har hjulpet i pressede situationer og har alligevel leveret med stor kvalitet. Jeg har flere gange også oplevet, at de lige er gået det ekstra skridt for at sikre, at det hele blev rigtig godt. Så har du behov for en kvalificeret partner, så er Moment det helt rigtige sted at gå hen." Christian Zahle Madsen, forretningsleder hos DSB.

  • Her er Region Hovedstadens logo. Dem samarbejder vi med
  • Her ser du et billede af Boxers logo. Vi er deres rekrutteringspartner
  • Vi samarbejder med DSB. Her ser du deres logo

SKI leverandør

Moment er valgt som SKI leverandør af vikarer inden for kontor- og administration.

Jeg er Young Professional

Charlotte Thomsen har været ansat som kundekonsulent hos NETS i Ballerup og i receptionen hos Compass Group i København gennem CGI siden 22. juli 2013. Om arbejdet som kundekonsulent siger hun:


Mine kollegaer og fleksibiliteten har haft stor betydning for, at jeg har været så længe i jobbet. Jeg sætter stor pris på, at der bliver taget hensyn til mine vagtønsker. Samtidig har jeg fået en hel del erfaring, som gør, at jeg står stærkere i forhold til arbejdsmarkedet. 

Her ser du et billede af vores markedschef for Operations and Sales

Dennis Arildsen

Markedschef, Moment Operations & Sales

Telefon: 61 55 82 79
E-mail: da@moment.dk

Udover at være markedschef for Operations & Sales er Dennis også markedschef for vores fagområde Logistics & Production. Med 11 års erfaring i Moment har han stor markedsindsigt inden for begge områder.

Mangler I en fleksibel medarbejder?

Skal vi kontakte jer?

Kontakt os

Har I spørgsmål til vores fagområde Operations & Sales? Udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi jer hurtigst muligt.


Her kan I se vores kontaktoplysninger.

70 20 18 35

Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V

Følg os på de sociale medier