Vi finder de rette medarbejdere til jer

Har I travlt, og mangler I en midlertidig eller en fast medarbejder? Så lad Moment hjælpe jer.

Vi har gennem de sidste mange år specialiseret os i at levere kompetent arbejdskraft inden for områderne:

• Salg
• Kundeservice
• Kontor- og administrativt arbejde

Effektiv ressourceoptimering

Vi løser alt fra kortvarige vikaropgaver til mere komplekse rekrutterings- og bemandingsløsninger, hvor vi håndterer jeres korps af fx kundeservicemedarbejdere. Og vi gør det hurtigt, men grundigt.

Vi tør derfor godt garantere, at I altid er dækket ind med de ressourcer, I har behov for, når I samarbejder med Moment.

Læs mere om vores forskellige løsninger her:

RekrutteringVikarløsninger

Offentlig indkøber?

Moment er valgt som SKI-leverandør af vikarer inden for kontor- og administration.

eMobile

Derfor skal I vælge Moment

Unge, motiverede kandidater

Vores kandidater er Young Professionals; De besidder den nyeste viden, er sultne efter erhvervserfaring og ikke bange for at tage fat. 

Leveringssikkerhed

Kombinationen af mere end 20 års erfaring i branchen og vores stærke relation til målgruppen gør, at vi hurtigt kan levere det antal kandidater, I har behov for.

Kompetent rekrutteringsteam

Vores rekrutteringskonsulenter har en høj faglighed og et indgående branchekendskab. De sætter sig hurtigt ind i jeres behov og omsætter det til et stærkt kandidatfelt.

Bliv klædt på til succes på det fleksible arbejdsmarked

eMobile

Det siger vores kunder

”Indtil videre har der været flere vikarbureauer om at stille vikarerne, men det ændrer jeg nu til, at Moment bliver eneleverandør til TDR. Denne beslutning er taget ud fra en effektiviseringstilgang, som er følgende: Kun vikaradministration til et bureau, Moments websystem er intuitivt og skaber et hurtigt overblik, og jeg kan godkende timer med ét klik. Kontakten til og fra Moment er særdeles proaktiv og professionel, og ikke mindst har kvaliteten af vikarer og håndteringen undervejs været - og er - meget tilfredsstillende.” Jens Damhøj Andersen, Enhedskonsulent, Service Operation CMIT, Region Hovedstaden.

”Moment er fast rekrutteringspartner til Boxer TV, og det er et vitalt krav for os at have en fast kontaktperson med et team, som har branchekendskab og ikke mindst evner at sætte sig ind i vores specifikke muligheder og udfordringer. Moment har været gode til at tage vores kreative metoder til sig og præsentere disse for ansøgerne. Vi ”sparer” screeningsprocessen (annoncer, ansøgninger og første samtale), og vores rekrutteringsteam kan koncentrere sig om 2. samtale, udvælgelse, sublim træning og onboarding. Samlet giver det os konkurrencefordele, hvor vi kan koncentrere os om vores mål og medarbejderne, mens Moment har netværket til de rigtige ansøgere.” Hanne Laursen, Recruitment & Training Manager, Boxer TV.

"Moment har altid være en rigtig god samarbejdspartner for mig. De har hjulpet i pressede situationer og har alligevel leveret med stor kvalitet. Jeg har flere gange oplevet, at de lige er gået det ekstra skridt for at sikre, at det hele blev rigtig godt. Så har du behov for en kvalificeret partner, så er Moment det helt rigtige sted at gå hen." Christian Zahle Madsen, forretningsleder hos DSB.

  • Her er Region Hovedstadens logo. Dem samarbejder vi med
  • Her ser du et billede af Boxers logo. Vi er deres rekrutteringspartner
  • Vi samarbejder med DSB. Her ser du deres logo

Brug for nye salgstalenter?

Moment Sales er jeres genvej til motiverede sælgere i hele landet.

eMobile

Her ser du et billede af vores markedschef for Operations and Sales

Kontakt

Markedschef for Operations & Sales

Dennis Arildsen
Telefon: 61 55 82 79
Mail: da@moment.dk