Det skal være nemt
Det er vores klare målsætning, at det skal være nemt at søge job hos os. Det håber vi, at du oplever. Derudover vil vi gerne give dig et indblik i, hvordan ansøgningsprocessen foregår. Det får du på siden her, sammen med gode råd til hvordan du kan optimere din jobsøgning.

Moment er til for Young Professionals
Som Young Professional er du i enten i slutningen af din uddannelse eller i starten af din erhvervskarriere. Kan du nikke til den beskrivelse, og er du nysgerrig på nye jobudfordringer, så kan vi hjælpe dig. 

Vi har job på forskellige niveauer, der alle er med til at bane vejen for din fremtidige karrierevej, enten som vikar eller fastansat. Vi tilbyder:


Derudover tilbyder vi faglige netværk med adgang til spændende jobtilbud, professionel rådgivning og - sparring.

Med et job via Moment er du sikret:

 • En nem og hurtig jobsøgning
 • Værdifuld erhvervserfaring
 • Kompetenceudvikling
 • Et stort professionelt netværk
 • Mulighed for at få foden inden for i den branche eller virksomhed, du drømmer om


Vores rekrutteringskonsulenter er altid klar til at give dig gode råd og støtte op om dine karriereplaner. Uanset hvor i karrieren du er, hjælper vi dig videre.

Søger du et job?

Vi har alt fra lagerjob til IT-job i spændende virksomheder.

8 trin fra ansøgning til ansættelse

Når du søger et job gennem Moment, er du altid sikret en professionel ansøgningsproces. Vores rekrutteringskonsulenter sørger for, at du får en god behandling fra ansøgning til ansættelse. Ansøgningsprocessen består af følgende trin:

Opret en profil på moment.dk

Inden du søger et job gennem Moment, skal du oprette en profil, hvor du udfylder dine oplysninger. Du kan oprette en profil her.

Indtast oplysninger

Indtast oplysninger såsom erhvervserfaring og uddannelse. Jo mere du udfylder, desto bedre muligheder har vi for at vurdere, om du er det rette match til jobbet.

Skriv en ansøgning

Du skal skrive en motiveret ansøgning, der er tilpasset det job, du søger. Tjek gerne samtidig om dine erhvervserfaringer og uddannelse er opdateret.

Screening af kandidater

Vores rekrutteringskonsulenter gennemgår alle ansøgninger og vurderer hvilke kandidater, der matcher jobbet bedst. Er du ikke blandt dem, modtager du et afslag pr. mail.Du får et opkald

Matcher du jobbet, ringer vi til dig og tager en snak om jobbet og dine kompetencer. Afhængigt af processen vil der være mulighed for, at du bliver kaldt til en personlig samtale.

Eventuel test

I nogle tilfælde skal du udfylde en test inden samtalen. Testen er en analysemetode og bruges som et samtaleværktøj, hvor du får mulighed for at uddybe dine kompetencer.

Jobsamtalen

Jobsamtalen kan både foregå over telefonen eller personligt hos Moment. Den kan også foregå personligt hos den virksomhed, du har søgt job hos.

Ansættelse

Vurderer vores rekrutteringskonsulenter, at du er den bedst kvalificerede til jobbet, kontakter vi dig pr. telefon hurtigst muligt for at dele den gode nyhed med dig.

Ansøgningstips

Er du i tvivl om, hvordan du skriver en god ansøgning?

Personlighedstest

Bliv klogere på, hvad det vil sige at tage en personlighedstest, og hvordan du opnår det bedste resultat.

 • Hvornår kan jeg opleve at skulle tage en test?
 • Hvilke typer af test anvender I?
 • Hvordan skaber jeg det bedste resultat?

Hvornår kan du forvente at skulle tage en test i forbindelse med en ansøgningsproces, og hvad kan en test fortælle os om dig som kandidat?

I Moment anvender vi forskellige typer af test, afhængigt af det job, vi søger folk til. Hør mere om de forskellige typer af tests, vi anvender her.

Vil du gerne sikre, at vi får det bedste billede af dig som kandidat? Så se med her.

Tilmeld dig vores jobmail

Få de nyeste jobmuligheder tilsendt.

Gode råd

Mangler du inspiration og gode råd til din jobsøgning? Læs mere her.

 • Ansøgning
 • CV
 • Samtale
 • Facebook og LinkedIn

En god og gennemarbejdet jobansøgning kan afgøre, om du bliver indkaldt til jobsamtale. Det er derfor vigtigt at bruge tid på at skrive en god ansøgning, der giver et sandfærdigt billede af dig og dine kvalifikationer. Klik på videoen, og få gode råd til, hvordan du skriver en ansøgning, der skiller sig ud fra mængden.

Når du skal søge et job, er det vigtigt, at du tydeligt præsenterer dine faglige og personlige kompetencer. Søger du job via Moment, er det på din profil, du skal opdatere dit CV. I nogle tilfælde er det også muligt at bruge dit eget personlige CV, hvor du selv vælger format og ordlyd. Klik på videoen, og få gode råd til, hvordan du kan opstille dit CV.

Er du blevet kaldt til jobsamtale, og er du i tvivl om, hvordan du skal gøre et godt indtryk? Nøglen er forberedelse. Klik på videoen og få gode råd til, hvordan du bedst forbereder dig til jobsamtalen, så du kan give det bedste indtryk.

Facebook og LinkedIn er de sociale medier, som arbejdsgivere og rekrutteringskonsulenter hyppigst bruger i rekrutteringsprocessen. Klik på videoen, og få gode råd til, hvordan du fremstår troværdigt over for potentielle arbejdsgivere på Facebook.

Kæmper du med at få dit CV og ansøgning til at sidde lige i øjet? Og savner du inspiration til spørgsmål, du kan stille til jobsamtalen for at lyde kvalificeret og interesseret i jobbet? Så tjek nedenstående guides:

 

We bring Young Professionals to business

Vi har et job, der booster din karriere - uanset hvilket niveau du er på.

Start din karriere via Moment

FAQ

 • Ansøgning
 • Profil
 • Job
 • Andet

Hvis du vil være vikar gennem os, skal du oprette en profil. Det er efterfølgende både nemt og hurtigt at søge de vikarjob, som du finder interessante. Vi tager kun ansøgninger, der er søgt via det pågældende stillingsopslag, i betragtning.

Der kan gå alt fra få dage og op til fire uger, før du hører fra os. Det varierer fra job til job og afhænger bl.a. af, hvor mange der skal ansættes, og hvornår arbejdet skal udføres. Du kan læse mere om ansøgningsprocessen og se status på dine ansøgninger ved at logge ind på din Moment-profil.

Alle, der søger job hos os, får et svar via mail eller pr. telefon. Har du ikke fået svar, skyldes det formentlig, at der endnu ikke er truffet endelig beslutning om, hvem og hvor mange der er det rette match til jobbet. Det kan selvfølgelig også skyldes, at vores svar ligger i dit spamfilter. Du kan se status på dine ansøgninger under "Mine ansøgninger" på din profil.

Du kan kun søge et job én gang. Du har derfor ikke mulighed for efterfølgende at udfylde ansøgningsfeltet. Du kan i stedet skrive en mail til info@moment.dk. Husk at henvise til jobnummeret. Dit CV kan du stadig nå at opdatere på din profil.

Du kan altid opdatere og ændre informationer på din profil under menupunkterne "Stamdata" og "Mit CV".

Du kan til enhver tid ændre din profil - også efter du har sendt en ansøgning. Vores konsulenter vil altid se den senest opdaterede version.

Tillykke med jobbet! Hvis du har fået et job via Moment, er det vigtigt, at du ikke sletter din profil, da du via din personlige profil kommunikerer direkte med Moment omkring vagtplaner, registrering af timer og mange andre vigtige informationer i relation til dit job. Hvis du har fået et job uden for Moment, anbefaler vi, at du nøjes med at afmelde din jobmail. Det gør du under menuen "Jobmail" på din profil. På den måde kan du senere søge job igennem os igen, uden at skulle oprette en ny profil, ligesom din historik bevares. Du kan til enhver tid slette din profil under "Stamdata".

Du forbedrer dine muligheder ved at have et opdateret CV på din profil og altid skrive en motiveret ansøgning til det job, du søger. Vi vil gerne høre om din motivation for at søge stillingen, samt de kompetencer du kan få i spil. Vi har samlet en række gode råd til din jobsøgning, som du kan se her på siden.

Vi tilbyder studie- og deltidsjob samt fuldtidsjob inden for forskellige fagområder. Vi har vikarjob af få dages varighed og længerevarende job, hvor du arbejder fast hver dag.

Din jobmail er sammensat ud fra de kriterier, du afkrydsede, da du tilmeldte dig jobmailen eller oprettede din profil. Du kan til enhver tid ændre og tilpasse dine jobønsker på din profil, så du får tilsendt de mest relevante job.

Moment er et vikarbureau. Det betyder, at du bliver ansat hos os, men du udfører arbejdet for en af vores kunder.

På mange af vores jobopslag er virksomhedens navn ikke nævnt. Det skyldes, at vores kunder ved at benytte vores service har outsourcet ansvaret for al kommunikation til Moment. Derfor er vi klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål angående et job. Du kan kontakte os på info@moment.dk eller tlf. 70 20 18 35.

Vi tror på, at det giver dig den bedste mulighed for at præsentere din motivation og kompetencer, når du skriver en ansøgning til den konkrete stilling. Derfor skal du som udgangspunkt altid selv søge vores ledige stillinger via det pågældende stillingsopslag. Hvis vi tidligere har været i kontakt med dig i forbindelse med et job, og vi har en åben mulighed, som vi mener er et godt match til dig, så kan vi godt finde på at kontakte dig.

Hvis du har spørgsmål relateret til vores app, så kan du kontakte os på telefon 70 20 18 35. Du kan også sende os en mail på info@moment.dk.

Vi har åbent mandag til torsdag kl. 08.00-16.30 og fredag kl. 08.00-16.00. Her kan du få fat i Moments konsulenter, der er ansvarlige for rekrutteringsprocessen og at sikre det rette match mellem dig som kandidat og et job. Det er også konsulenterne, der kan svare på spørgsmål vedrørende dine vagter og løn eller hjælpe dig med videre jobmuligheder efter et endt vikariat. Vi er desuden klar til at besvare de fleste spørgsmål pr. mail og telefon i følgende tidsrum: - Mandag-torsdag kl. 06.00-23.00 - Fredag kl. 06.00-20.00 - Lørdag-søndag kl. 08.00-18.00

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?
Send
følgere på facebook
følgere på LinkedIn
følgere på Instagram
følgere på Twitter

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os

Har du spørgsmål relateret til din karriere, vores job el. lign, så udfyld kontaktformularen - så kontakter vi dig hurtigst muligt. Hvis du er jobsøger, skal du sende din ansøgning via jobopslaget, da vi kun tager ansøgninger i betragtning, der er søgt via det aktuelle jobopslag.


Har du spørgsmål vedrørende din karriere, så er du velkommen til at kontakte os.

70 20 18 35

Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V

Følg os på de sociale medier