Brancher

Vi hjælper både større og mindre, private og offentlige virksomheder med at finde dygtige vikarer, der kan træde til døgnet rundt. Nedenfor kan du se de brancher, vi er specialister indenfor.


Office

Moment kan levere kvalificerede Office-konsulenter og -vikarer på alle niveauer. Vi er med vores Office-profiler specialister, når det kommer til opgaver inden for den finansielle sektor, kundeservice og salg, kontor, økonomi og administration samt marketing.

Moments Office-konsulenter og -vikarer er de skarpeste på markedet med den nyeste viden fra videregående uddannelser og relevant erhvervserfaring fra fx studiejobs eller sabbatårs-jobs, men også fra tidligere fuldtidsjobs i lignende stillinger.

Her følger nogle eksempler på stillinger, vi i Moments Office-team rekrutterer medarbejdere til: Kundeservicemedarbejder, tastemedarbejder, regnskabsassistent, skattespecialist, backoffice medarbejder, Outbound & Retention medarbejdere, AML- og Fraud-konsulenter.

Lager

Vi tilbyder et tilknyttet korps bestående af både fuldtids- og deltidsvikarer, som kan tage vagter på forskellige tidspunkter af døgnet, både i hverdage og weekender.

Det tilknyttede korps oplæres i virksomhedens procedurer og kan derfor træde til med meget kort varsel. Det gør os i stand til at justere op og ned på antallet af udsendte vikarer fra uge til uge, så selv i perioder med store produktionsudsving vil vi være i stand til at dække jeres personalebehov.

Her er nogle eksempler på stillinger, vi rekrutterer vikarer til: Truckfører, lagermedarbejder, pakkemedarbejder, produktionsmedarbejder. 

Projekt

Med Moments fleksible projektløsninger sikrer vi, at komplekse ressourcestyringsopgaver bliver eksekveret på en nem og overskuelig måde. 

Vi tilbyder at varetage alle dele af processen ved et givent projekt, lige fra sparring på projektet til rekruttering af forskellige profiler samt hele ressourcestyringen i detaljen fra dag til dag.

Vi kan levere fra 2 til 300 mand på flere dage, på alle tider af døgnet og fordelt på forskellige profiler. Løsningen bliver tilpasset jeres specifikke behov, så I altid er sikret fuld, kvalificeret bemanding. 

I skal kun tænke i antallet af timer inden for de forskellige profiler, inden for en given periode. Med os som leverandør betyder det i praksis, at I fra dag til dag kan variere jeres behov i forhold til det aktuelle projekt, I skal have løst.

Her følger nogle eksempler på projektrekrutteringer, vi har løst: Værter og værtinder, eksamensvagter, promotere, flyttemedarbejdere, interviewere, tjenere, serviceassistenter.

IT

Det kræver typisk mange ressourcer, når man som virksomhed skal finde sin næste IT-medarbejder. I Young Digitals har vi netværket og erfaringen med at finde de dygtigste specialister på IT-området, og I kan derfor med fordel overlade arbejdet til os. 

Vores Young-Digitals netværk består af nyuddannede og studerende IT-konsulenter, som er omstillingsparate og altid up-to-date med de nyeste teknologier og programmeringssprog. 

Vi kan levere konsulenter på alle teknologier og roller inden for IT. Vores netværk af konsulenter er bl.a. skarpe på udvikling af mobilapps, integration af sociale medier, billedanalyse og interaktionsdesign.

Med en IT-konsulent fra Young Digitals opnår I en helt anden fleksibilitet end med en fastansat medarbejder. Vores konsulenter kan både arbejde selvstændigt eller indgå i teams, ligesom de både arbejder deltid eller fuldtid – afhængigt af jeres behov.

Her er nogle eksempler på stillinger, vi har sendt vores konsulenter ud i: Frontend udvikler, webudvikler, Cloud Developer, IT-supporter.

 


Følg os