Samarbejde med Moment

Efter 20 år i branchen kan vi rådgive vores kunder til den optimale vikarløsning.


Hos Moment er vi et af Danmarks største vikarbureauer. Efter 20 år i vikarbranchen har vi et gennemgående kendskab til vikarmarkedet og stor erfaring i at rådgive virksomheder til den optimale vikarløsning – herunder har vi specialiseret os i at bringe de unge professionelle ud i erhvervslivet.

Fleksible kandidater med et højt engagement

Alle vores vikarer er fleksible og har et særligt højt engagement. Det skyldes blandt andet, at alle kandidater skal skrive en personlig ansøgning til hvert job, som de gerne vil i betragtning til, før de kan blive ansat gennem Moment. På den måde sikrer vi, at vores vikarer altid er fuldt motiverede til jobbet, og at ingen bliver sendt i arbejde uden de rette kompetencer.
Vi dækker de fleste brancher og kan løse alt fra enkeltstående opgaver og akut opstået fravær til komplet outsourcing, hvor vi varetager personaleansvaret for hele afdelinger.

Vil du vide mere?

Hos Moment sørger vi altid for at finde det rette match mellem vores kandidater og virksomheder.

Vil du vide mere kan du kontakte os på info@moment.dk eller på telefon 70 20 18 35Du kan også læse mere om vores vikarløsninger.

Moment er medlem af:

samarbejdemedMoment_logoer.jpg

 

Overenskomster:

overenskomster_logoer.jpg

Hvilken overenskomst, vores vikarer eventuelt er dækket af hos jer, afhænger af arbejdets art, og hvilken overenskomst I eventuelt selv har tiltrådt. Dette vil vores Konsulent og juridiske afdeling undersøge i forbindelse med afdækningen af opgaven hos jer.

 

Kreditværdighed:

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Moment er mærket med AAA og har dermed særdeles god kreditværdighed.


Følg os