Vikarløsninger

Vi hjælper dig med at finde den vikarløsning, der passer til din virksomhed.


Moments vikarløsninger ligger primært inden for områderne Kundeservice, Administration, It, Service- og projekter og lager/produktion, men vores kompetencer strækker sig langt bredere, og vores pulje af vikarer understøtter mange faglige områder.

Moments vikarer er primært unge mennesker mellem 24-30 år. Det, at Moment benytter yngre vikarer, har en række fordele. De har et stort ønske om at komme ud i erhvervslivet, få kontakter, få kollegaer og kunne tilføje erhvervserfaring til deres CV. Ydermere er vores vikarer særligt engagerede, da vi altid slår vores vikarjobs op og på den måde sikrer, at der ligger en motiveret ansøgning bag enhver ansættelse. De har dermed aktiv taget stilling til vikariatets indhold før, at de kan komme i betragtning

Det er stor forskel på, hvilken vikarløsning der er optimal for hver enkelt kunde. Med udgangspunkt i den konkrete virksomhed rådgiver vi alle vores kunder individuelt og finder den løsning, der vil give dem det bedste resultat på bundlinjen.

Studiejob og fuldtidsvikariater
Moments vikarer vil gerne have erfaring og er motiverede for at arbejde. Uanset volumen og varigheden af jeres behov, kan vi finde de rette profiler og varetager alt fra udvælgelse til ansættelsen af de rigtige medarbejdere til både studiejob og fuldtidsvikariater.

Full service
Med en komplet outsourcing varetager Moment jeres ressourcestyring. Vi står for den daglige drift og administration fra ansættelser til vagtplanlægning. På den måde er I altid sikret fuld, kvalificeret bemanding - uanset sygdom og ekstra travlhed. Løsningen bliver tilpasset jeres specifikke behov og kan dække fra fem til flere hundrede vikarer.

Rekruttering
Til ansættelser, hvor I selv ønsker at stå for HR-administrationen, kan vi hjælpe med at finde den rette profil til jobbet. Vi varetager hele den indledende proces og står for ansættelsen, uanset om det drejer sig om et studiejob, en fuldtidsstilling eller en ansættelse, der kræver særlige kompetencer.

Juniorkonsulenter
Moment har siden 1997 fokuseret målrettet på at rekruttere studerende og nyuddannede fra videregående uddannelser. Vi kender derfor de stærkeste talenter, allerede mens de er studerende, og vi kan via vores netværk sikre jer de dygtigste kandidater. De talentfulde studerende er stadig under uddannelse og derfor både en kompetent og billig arbejdskraft. Ved at rekruttere dem som juniorkonsulenter, mens de er studerende, har I et massivt forspring i forhold til at fastholde dem og dermed sikre virksomheden dygtige fremtidige medarbejdere.

Brancher

Vi hjælper både større og mindre, private og offentlige virksomheder med at finde dygtige vikarer, der kan træde til døgnet rundt. Nedenfor kan du se eksempler på nogle af de jobområder, vi tilbyder løsninger inden for.

 • Administration og reception
 • Butiksassistance
 • Call centre og kundeservice
 • Chaufførjob, lagerarbejde og pakkeopgaver
 • Vært/værtinder-job
 • Analyseopgaver
 • Finans, økonomi og bogholderi
 • It-support og programmering
 • Jura
 • Kommunikation og marketing
 • Oversættelse
 • Salg

 

Ønsker du at høre mere om vores vikarløsninger, kontakt Director Sara Vinding på telefon: 33482287 eller email: sv@moment.dk.

 

 

Følg os