Vikarløsninger

Vi hjælper dig med at finde den vikarløsning, der passer til din virksomhed.


Moments vikarløsninger ligger primært inden for områderne Kundeservice, Administration, IT, Service- og projekter og lager/produktion, men vores kompetencer strækker sig langt bredere, og vores pulje af vikarer understøtter mange faglige områder.

Moments vikarer er primært unge mennesker mellem 24-30 år. Det, at Moment benytter yngre vikarer, har en række fordele. De har et stort ønske om at komme ud i erhvervslivet, få kontakter, få kollegaer og kunne tilføje erhvervserfaring til deres CV. Ydermere er vores vikarer særligt engagerede, da vi altid slår vores vikarjobs op og på den måde sikrer, at der ligger en motiveret ansøgning bag enhver ansættelse. De har dermed aktiv taget stilling til vikariatets indhold før, at de kan komme i betragtning

Det er stor forskel på, hvilken vikarløsning der er optimal for hver enkelt kunde. Med udgangspunkt i den konkrete virksomhed rådgiver vi alle vores kunder individuelt og finder den løsning, der vil give dem det bedste resultat på bundlinjen.

Studiejob og fuldtidsvikariater

Moments vikarer vil gerne have erfaring og er motiverede for at arbejde. Uanset volumen og varigheden af jeres behov, kan vi finde de rette profiler og varetager alt fra udvælgelse til ansættelsen af de rigtige medarbejdere til både studiejob og fuldtidsvikariater.

Full service

Med en komplet outsourcing varetager Moment jeres ressourcestyring. Vi står for den daglige drift og administration fra ansættelser til vagtplanlægning. På den måde er I altid sikret fuld, kvalificeret bemanding - uanset sygdom og ekstra travlhed. Løsningen bliver tilpasset jeres specifikke behov og kan dække fra fem til flere hundrede vikarer.

Rekruttering

Til ansættelser, hvor I selv ønsker at stå for HR-administrationen, kan vi hjælpe med at finde den rette profil til jobbet. Vi varetager hele den indledende proces og står for ansættelsen, uanset om det drejer sig om et studiejob, en fuldtidsstilling eller en ansættelse, der kræver særlige kompetencer.

Juniorkonsulenter

Moment har siden 1997 fokuseret målrettet på at rekruttere studerende og nyuddannede fra videregående uddannelser. Vi kender derfor de stærkeste talenter, allerede mens de er studerende, og vi kan via vores netværk sikre jer de dygtigste kandidater. De talentfulde studerende er stadig under uddannelse og derfor både en kompetent og billig arbejdskraft. Ved at rekruttere dem som juniorkonsulenter, mens de er studerende, har I et massivt forspring i forhold til at fastholde dem og dermed sikre virksomheden dygtige fremtidige medarbejdere.

IT konsulenter 

Med en IT-konsulent fra vores Young Digitals-netværk er din forretning sikret fleksible og tilgængelige IT-ressourcer med de rigtige kompetencer til en skarp pris. Læs mere her.

 

 


Følg os