Historien

Vision om at være markedets stærkeste brand.


I 1997 besluttede to studerende, Morten Thune Højberg og Thomas Gleerup, sig for at lave et samlingssted for virksomheder og de dygtigste studerende fra videregående uddannelser. Her kunne de mødes, så virksomhederne kunne rekruttere de studerende, som ønskede sig et studiejob, til at løse ad hoc opgaver af kortere eller længere varighed.

Tanken var, at kontakten let skulle skabes ved hjælp af internettet. Idéen om at udbyde deltidsjob på internettet var ny, men viste sig hurtigt at være en kæmpe succes for både virksomheder og studerende. Den gode idé endte derfor med at blive til vikarbureauet Studenterhjaelpen.dk.

I 2003-2006 opkøbte Studenterhjælpen.dk siderne So.dk og nyuddannet.dk. Virksomheden startede også et rekrutteringsfirma med speciale i ledere og specialister, og udgav og drev et magasin for studerende, som hed Moment og blev distribueret på landets uddannelsessteder.

Alt dette blev i 2003 samlet under virksomhedens nye navn, Moment A/S.

I dag er Moment A/S vokset og har omkring 100 medarbejdere. Virksomheden består dels af vikarbureauet Moment med de to business lines Moment Students og Moment Staff, der har speciale i henholdsvis deltids- og fuldtidsjob, og dels af rekrutterings- og consulting virksomheden Moment Professionals med fokus på rekruttering og consulting på leder- og specialistniveau.

I Moment arbejder vi mod en klar vision; At være markedets stærkeste brand målt på kunde- og medarbejdertilfredshed. Vi søger altid den intelligente løsning. Ved at udfordre os selv og hinanden optimerer vi hele tiden vores service gennem udvikling af løsninger og systemer, der optimerer hverdagen for vores kunder og kandidater. Herigennem fastholder vi markedets højeste kundetilfredshed.

 

 

Følg os