Bliv eksamensvagt via Moment
Er du studerende og mangler penge ved siden af din SU? Holder du sabbatår, eller er du nyuddannet og fortrolig med procedurerne ved skriftlige eksamener? Så gør som andre, bliv eksamensvagt via Moment.

Med et job som eksamensvagt får du:

  • Et anderledes vikariat
  • Mulighed for at blive en del af et fast korps, hvor du vil få tilbudt flere vagter i eksamensperioderne i nærheden af dig
  • Værdifuld erhvervserfaring

Hvordan bliver jeg eksamensvagt?
For at komme i betragtning til et job som eksamensvagt skal du indtaste dine stamdata og kunne svare ja til nogle bestemte ting – herunder hvilke datoer, du kan arbejde. Derudover skal du skrive et par linjer om din motivation for at søge jobbet.

Hos Moment sikrer vi en let og hurtig ansøgningsproces. På blot et par minutter kan du søge jobbet og komme i betragtning til stillingen som eksamensvagt.

Vi søger jævnligt eksamensvagter til skoler i hele landet, så du kan nemt finde en skole nær dig. Når vi har ledige stillinger som eksamensvagter, bliver de slået op på vores jobliste, som du finder her.

Få vores ledige job direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores jobmail.

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os

Vil du vide mere om fordelene ved at være eksamensvagt eller har du nogen spørgsmål relateret dertil? Udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Hvis du har fundet et job som eksamensvagt, du gerne vil søge, bedes du sende din ansøgning via det pågældende stillingsopslag.


Her ser du vores kontaktoplysninger.

70 20 18 35

Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V

Følg os på de sociale medier