Bliv eksamensvagt på skoler i hele landet

Sommerens eksamener er ved at være ovre, og vi søger derfor på nuværende tidspunkt ikke flere eksamensvagter. Men fortvivl ej. Vi slår løbende stillinger, så husk at holde jer orienteret her på siden. 

 

Måske du er studerende, og gerne vil tjene lidt penge ved siden af din SU? Eller holder sabbatår og er fortrolig med procedurerne ved skriftlige eksamener? 

Uanset hvem du er, får du som eksamensvagt et fleksibelt job og værdifuld erhvervserfaring. Du bliver en del af et fast korps, hvor du løbende vil få tilbudt flere vagter i eksamensperioderne på en skole nær dig.  

Søg jobbet ved at vælge, hvor du gerne vil arbejde ovenfor. 

Så nemt er det 
Hos Moment er du sikret en let og hurtig ansøgningsproces. På blot et par minutter kan du søge jobbet og komme i betragtning til stillingen som eksamensvagt.

Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dine stamdata samt kunne svare ja på et par spørgsmål, herunder om du kan arbejde på bestemte datoer. Derudover ser vi meget gerne, at du skriver et par linjer om, hvorfor du gerne vil være eksamensvagt. 

Kom forrest i jobkøen

Med MyJob får du besked om relevante job, lige når de bliver slået op.

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os

Vil du vide mere om fordelene ved at være eksamensvagt eller har du nogen spørgsmål relateret dertil? Udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Hvis du har fundet et job som eksamensvagt, du gerne vil søge, bedes du sende din ansøgning via det pågældende stillingsopslag.


Her ser du vores kontaktoplysninger.

70 20 18 35

Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V

Følg os på de sociale medier