Leder du efter et studiejob eller hurtige penge?

Hos Moment har vi ledige studiejob til dig, der søger studierelevant erhvervserfaring, leder efter et arbejde, hvor du kan lægge bøgerne væk for en stund eller søger hurtige penge.

Find et attraktivt studiejob gennem Moment
Er du studerende og mangler et spændende og afvekslende job som supplement? Så find dit studiejob gennem Moment.

Vi er kendt som ”de studerendes vikarbureau”. Det skyldes, at vi helt fra starten i 1997 har haft stort fokus på at bringe de unge studerende ind på arbejdsmarkedet. Vi er med andre ord specialiseret i Young Professionals.

Mød en Young Professional her.

Vi tilbyder faste og tidsbegrænsede studenterjob inden for fagområderne Logistics & Production, Digital Solutions, Operations & Sales og Finance i København, Aarhus, Odense og i resten af landet.

 

Udover studiejob har vi også job til dig, der søger et:


Vi kender din situation
Vi ved, at det som udeboende studerende på SU er svært at få økonomien til at løbe rundt, og at et tidsbegrænset eller fast job ved siden af studiet er nødvendigt for dig. 

 

Med få klik kan du få vores nyeste studiejob i din indbakke

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os

Har du spørgsmål relateret til vores studiejob? Udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Er du jobsøger, så er det ikke her, du skal sende din ansøgning. Vi tager kun ansøgninger i betragtning, der er søgt via det aktuelle jobopslag.


Her kan du se vores kontaktoplysninger. Vi glæder os til at høre fra dig.

70 20 18 35

Følg os på de sociale medier