Kandidater i høj kurs

Arbejdsmarkedet – og måden vi arbejder på – er i den grad under forandring. Mange medarbejdere har i dag et ønske om at indrette deres arbejdsliv anderledes end tidligere og finde nye, mere meningsfulde måder at arbejde på.

I dette white paper giver vi ordet til medarbejderne og stiller skarpt på deres ønsker og forventninger til job og karriere anno 2022. Du får bl.a. indsigt i, hvordan de foretrækker at søge job, hvad der er vigtigt for dem i deres arbejde, og hvilke forventninger de har til lederrollen.

Vi håber, at svarene kan være med til at inspirere dig til nogle gode dialoger med kandidaterne og måske endda se nogle nye muligheder, i måden I rekrutterer på. Uanset om du arbejder med rekruttering, employer branding eller noget helt tredje.

 

Download white paper

Har I behov for flere medarbejdere?

Lad Moment være jeres samarbejdspartner. Vi har 25 års erfaring med at rekruttere vikarer, konsulenter og fastansatte til virksomheder i hele landet. Vores kandidatdatabase dækker en bred række af faggrupper og brancher, så I kan få dækket jeres behov, lige meget om I skal bruge to eller mange hænder.

Vikarløsning

Rekruttering

Måske vil du også læse

 

6 spørgsmål du skal stille vikarbureauet

Læs mere

 

Matas: Vikarkorps er en del af webshoppens succes

Læs mere

 

Handelsbanken: Med konstant disruption er fleksibel bemanding essentiel

Læs mere