Interesseret i at vide mere? Lad os kontakte dig.

Få unik adgang til salgsprofiler i hele landet

Salgsprofiler på alle niveauer er i høj kurs, og kampen om dem er intens.

Moment Sales er jeres genvej til dygtige, motiverede sælgere, der kan drive og udvikle jeres forretning. 

Vi har mange års erfaring med at rekruttere sælgere til det danske erhvervsliv og kan hjælpe jer med at finde jeres næste salgstalent, uanset hvor i landet I befinder jer. 

Vi finder hurtigt den salgsprofil, der matcher jeres behov 

Vi er hver dag i dialog med dygtige sælgere. Vi rekrutterer løbende nye talenter til vores database og plejer kontakten til dem, også når de ikke længere er i job gennem os. 

Vores kendskab til kandidaterne gør, at vi hurtigt kan finde den eller de salgsprofiler, der matcher jeres behov. 

Kontakt markedschef Dennis Arildsen på 61 55 82 79 eller da@moment.dk 

Sælgere på alle niveauer 

I Moment Sales er vi specialister i at rekruttere sælgere på alle niveauer. Fra nyuddannede kandidater med den rette indstilling og masser af energi, til tungere profiler med flere års erfaring og specifikt branchekendskab. 

Eksempler på profiler, vi har hjulpet vores kunder med: 

  • Telemarketingsælgere
  • Salgsassistenter
  • Salgskonsulenter 
  • Account Managers
  • Key Account Managers 

 

Kunder

Moment har siden 2017 været fast leverandør af salgs- og marketingsprofiler til Teleperformances danske afdelinger. Det har fra dag ét vist sig at være et rigtig godt match mellem Teleperformance behov for kvikke og fleksible outbound-profiler med salgserfaring og Moments kernekompetence, Young Professionals.

Moment har hjulpet IT-konsulentvirksomheden Mansoft, der er en af markedets største leverandører af IT-services, med at finde erfarne markedschefer til deres markeder i Jylland og Sjælland. Som markedschef i Mansoft har man ansvaret for at opdyrke nye kunderelationer i et konkurrencepræget marked, hvorfor der er høje krav til både erfaring, ambitioner, drive og uddannelse.

Moment har siden 2016 været fast leverandør af Account Managers og Acquisition Executives til Arvals hovedkontor i Herlev. Ambitiøse, intelligente og udadvendte profiler, der skal være skarpe nok til at komme gennem nåleøjet i Arval Sales Academy og bidrage til Arvals kontinuerlige vækst i Danmark.

Moment har siden 2016 været fast samarbejdspartner og leverandør af rekruttinger til Boxer TV’s kundeservice- og salgsafdeling. Vi har bl.a. leveret en række Anti-churn sælgere, der levede op til Boxers krav om mødestabilitet, erfaring fra branchen og ikke mindst udholdenhed ift. salg over telefonen.

  • Her ser du et billede af Boxers logo. Vi er deres rekrutteringspartner

Mere end 20 års erfaring

Vi matcher dygtige kandidater med attraktive virksomheder i hele landet.

eMobile

Her ser du et billede af vores markedschef for Operations and Sales

Kontakt

Markedschef for Operations & Sales

Dennis Arildsen
Telefon: 61 55 82 79
Mail: da@moment.dk