Mangler I ressourcer til at rekruttere en ny medarbejder, eller har I ind imellem svært ved at tiltrække de rette kandidater til jeres virksomhed?

Kampen om de dygtigste talenter er intens, og en klassisk jobannonce gør det sjældent alene.

Få en professionel samarbejdspartner gennem Moment.
Vi har 25 års erfaring med rekruttering på alle niveauer og på tværs af brancher.

Kontakt os

Spar tid i den indledende proces

Ved at samarbejde med Moment får I en målrettet rekruttering. Vi varetager hele den indledende rekrutteringsproces, så det eneste, I skal koncentrere jer om, er at udvælge de kandidater, I ønsker at se til en afsluttende samtale.

Skal I bruge flere eller mange kandidater til ensartede stillinger, kan vi naturligvis også hjælpe. Til disse projekter afvikler vi ofte såkaldte 'assessments', enten fysisk eller digitalt, hvor vi i fællesskab med jer samler de mest egnede kandidater, giver dem fælles information og afvikler individuelle samtaler. På den måde sparer I tid og får mulighed for hurtigt at vurdere, hvilke kandidater I ønsker gå videre med.

Tilknyttet specialist inden for jeres branche

Som kunde i Moment bliver I tilknyttet en konsulent med brancheerfaring og indsigt i jeres måde at arbejde på. Kombineret med en systematisk afdækning af jeres behov sikrer vi, at vi sammen har de bedst mulige forudsætninger for at lykkes.

Vores kunder dækker over alt fra enkeltmandsfirmaer til store børsnoterede selskaber i mange forskellige brancher. Uanset størrelse og branche arbejder vi procesorienteret og med udgangspunkt i vores dybe erfaring i at skabe det helt rigtige match.

Vi sikrer det rette match og optimeret time-to-performance

En succesfuld rekruttering er en kompleks størrelse, hvor en række betydningsfulde elementer kan være vanskelige at se med det blotte øje. Derfor benytter vi os af hjælpemidler i form af værktøjer til test og onboarding.

Kandidater, der præsenteres for jer, har gennemført en eller flere test, der afdækker både kandidaternes personlighed og den logisk kapacitet.

Vi dømmer ikke nogen hverken inde eller ude på baggrund af en test, men bruger resultaterne til at guide samtaler med kandidater senere i processen.

På samme måde bruger vi et anerkendt onboardingprogram fra virksomheden Leapeo i perioden efter ansættelsen. Ved at bede den nyansatte om at forholde sig til en række forhold på den nye arbejdsplads kvalificerer vi jeres dialog med medarbejderen, sikrer fastholdelse og forkorter time-to-performance.

Klar til at tage det næste skridt?

Med kontorer rundt om i Danmark er vi aldrig langt væk fra vores kunder og kan således tilbyde rekruttering i hele landet. Gennem vores søsterselskaber kan vi også hjælpe med rekrutteringer med base i de øvrige nordiske lande.

Find det nærmeste kontor og kontakt os for at drøfte jeres rekrutteringsmuligheder.

Find kontor