Rekruttering af unge talenter
20 års erfaring med Search & Selection-ydelser har gjort os eksperter i at finde og rekruttere især unge mennesker - uanset om de er aktive eller passive jobsøgende eller skal headhuntes til en stilling. Hvert år kommer mere end 8.000 talentfulde og dygtige kandidater videre i deres karriere via Moment. Og det er vi stolte af.

En succesfuld rekruttering forudsætter en forståelse for jeres aktuelle situation. Derfor prioriterer vi den indledende dialog omkring de specifikke krav til en stilling højt. I sparer betydelige ressourcer ved at lade os håndtere processen – og vi sikrer jer et stærkt kandidatfelt i kraft af vores unikke kontakt til målgruppen og indblik i jeres marked.

I vores rekruttering anvender vi personlighedsanalyser foruden administrative, tekniske og logiske tests. Vi supplerer med tilpassede cases og videointerviews, når det skaber yderligere værdi. 

Vi er i bevægelse
Hos Moment er vi i bevægelse. Vi observerer og analyserer hele tiden, hvordan kandidater og stillingstyper flytter sig på markedet.

Vi opsamler den data, der er nødvendig for at kunne rådgive og tilpasse vores rekruttering til netop jeres behov. 

Vi rekrutterer kandidater på forskellige niveauer inden for fagområderne:


Se eksempler på cases, som vi har løst her.

Det rette match
I samarbejde med jer er vores vigtigste opgave at sikre det helt rette match – både for jeres og for kandidatens skyld. Vi arbejder efter kvalitetssikrede metoder, og med vores dygtige konsulenters ekspertise styrer vi jer sikkert gennem en rekrutteringsproces, så vi sammen sikrer det helt rigtige match. 

Med vores rekruttering løser vi lette som mere omfattende og dybdegående opgaver. Vi tilbyder en Search-liste, hvor I selv varetager den enkelte samtale og rekruttering til den fulde rekrutteringsproces med onboarding inkluderet. Læs mere her.

 

Det siger kunderne om os

Plus Search

Vores erfaring er, at de bedste kandidater allerede er i arbejde og derfor skal bruge ekstra opmærksomhed på at fange deres interesse. Ved en Plus Search udarbejder vi en detaljeret søgestrategi, der målretter indsatsen mod passive attraktive kandidater og en annonceringsplan for at tiltrække de rigtige kandidater. Vi sikrer hele processen med samtaler, tests og referencer. Som noget unikt tilbyder vi et særligt Onboarding-værktøj.

Full Search

Ved en Full Search målretter vi annonceringsstrategien til den helt konkrete målgruppe for stillingen. Derudover tager vi direkte kontakt til passive attraktive kandidater i vores netværk for at vække deres interesse for jobbet og jeres virksomhed. Med Full Search varetager vi hele processen med screening og samtaler med de egnede kandidater, så I kun skal koncentrere jer om at holde samtaler med de bedst egnede kandidater.

Search2Shortlist

Løsningen for jer der har brug for en markedsundersøgelse. Med Search2Shortlist undersøger vi markedet for jer og finder de bedst egnede kandidater til en specifik stilling inden for fem uger. Efterfølgende driver I selv rekrutteringsprocessen videre, til I er i mål med en eller flere kandidater.

Plus Selection

Med en Plus Selection målrettes annoncering til relevante medier, hvor vi finder jeres nye medarbejder. Vi varetager hele processen med screeninger, samtaler, flere tests og analyser. Efterfølgende præsenterer vi jer for det rette kandidatfelt, hvor I vælger dem, I ønsker til den afgørende samtale. Vi assisterer gerne ved samtalen og tager referencer på finalisten, inden I skriver kontrakt. Vi tilbyder samtidig et unikt Onboarding-værktøj.

Full Selection

Løsningen for jer der ønsker at outsource hele rekrutteringsprocessen samtidig med en målrettet annoncering og mediestrategi. Vi sikrer hele rekrutteringsprocessen med screening og personlige samtaler med tests, inden I som kunde selv afholder de endelige samtaler. Vi tager naturligvis referencer på finalisten, inden I er klar til at skrive kontrakt.

Light Selection

For jer der har brug for hjælp til at finde det rette kandidatfelt, hvad enten det er til en deltids- eller fuldtidsstilling. Efter målrettet annoncering præsenterer vi kandidatlisten, hvorefter I selv afholder samtaler og har den videre dialog med kandidaterne. Vi bidrager gerne med at tage referencer på finalisten, inden I skriver kontakt.

Se eksempler på cases, vi har løst

Fasthold jeres talenter

I Moment ved vi, at en velgennemtænkt og helhjertet onboarding-proces er et særdeles væsentligt element i fastholdelsen af nye medarbejdere. Vi har - gennem vores tætte samarbejde med virksomheden Onboarding Group – gennemført undersøgelser, der tydeligt peger på, at god onboarding optimerer medarbejderens time-to-performance og dermed øger værdien af den enkelte ansættelse. 

Som en del af nogle af vores rekrutteringydelser tilbyder vi et onboarding-værktøj til brug for samtale med kandidaten tre måneder efter ansættelsesstart. Ved hjælp af gennemarbejdede værktøjer sikrer vi, at dialogen mellem leder og medarbejder er så optimal som muligt, og at medarbejderen falder til i sin nye rolle.

I forbindelse med samtalen anvender vi værktøjerne: 

  • Onboarding Dialouge, der er et brugervenligt ledelsesværktøj til at skabe struktur på onboarding

  • Onboarding Index, der er et digitalt styringsværktøj, som måler, hvor godt en nyansat er faldet til og leverer resultater i den nye organisation. Værktøjet skaber transparens og overblik i organisationen og kan målrette jeres fokus

We bring Young Professionals to business

Vi tilpasser vores rekruttering efter kundens behov

Skal vi kontakte jer?

Kontakt os

Har I spørgsmål til vores rekrutteringsydelser, eller er I i tvivl om, hvilken ydelse der passer til jeres behov? Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.


Her kan du se vores kontaktinformationer.

70 20 18 35

Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V

Følg os på de sociale medier