Har I svært ved at tiltrække de rigtige?

I en travl hverdag kan det være en udfordring at finde det overskud og de ressourcer, det kræver at rekruttere en ny medarbejder. Kampen om de dygtigste talenter er intens, og en klassisk jobannonce gør det sjældent alene.

At finde og rekruttere de rigtige medarbejdere kræver et indgående kendskab til, hvor kandidaterne er, og hvad der motiverer dem, når de skal tage stilling til job og karriere.

Lad os finde jeres næste medarbejder

I Moment har vi mere end 20 års erfaring med at finde og rekruttere dygtige, unge mennesker - uanset om de er aktive jobsøgende eller skal headhuntes til en stilling. Og vi hjælper hvert år mere end 9.000 talentfulde kandidater videre i deres karriere.

Vi kan varetage hele den indledende rekrutteringsproces, så det eneste, I skal koncentrere jer om, er at udvælge de kandidater, I ønsker at se til en afsluttende samtale.

Få hjælp til rekruttering inden for

 

Finance

Til dig der har behov for talenter inden for økonomi, jura og den finansielle sektor.

Læs mere

 

Operations & Sales

Til dig der har behov for talenter inden for salg, kundeservice og administration.

Læs mere

 

Logistics & Production

Til dig der har behov for talenter inden for lager og produktion.

Læs mere

Det siger kunderne om os

eMobile

Sådan hjælper vi jer

Search

En search er jeres mulighed for at komme i dialog med de dygtigste kandidater i feltet.

Vores erfaring er, at de bedste kandidater allerede er i arbejde. Det kræver derfor en målrettet indsats, hvis man vil fange deres opmærksomhed og interesse.

Ved en search udarbejder vi en detaljeret søgestrategi målrettet passive kandidater. Vi har et indgående kendskab til kandidaterne og værktøjerne til at kontakte dem. Foruden vores egen kandidatdatabase, har vi unik adgang til kandidaterne via bl.a. LinkedIn samt fagdatabaser som Stack Overflow.

Selection

Rekruttering af nye medarbejdere handler i høj grad om at være til stede, der hvor kandidaterne er. En klassisk jobannonce kan derfor sjældent gøre det alene. 

Ved en selection hjælper vi jer med at finde det rette kandidatfelt til jeres fuldtids- eller deltidsstilling. Vi udarbejder en markedsføringsplan med udgangspunkt i jobbet og de profiler, I ønsker at komme i dialog med.  

Vi har stor succes med at markedsføre jobs på sociale medier, herunder Facebook, LinkedIn og Instagram, og holder os altid opdateret på nye annonceringsmuligheder. 

 

Fasthold jeres talenter

I Moment ved vi, at en velgennemtænkt og helhjertet onboarding-proces er et særdeles væsentligt element i fastholdelsen af nye medarbejdere. Vi har - gennem vores tætte samarbejde med virksomheden Onboarding Group – gennemført undersøgelser, der tydeligt peger på, at god onboarding optimerer medarbejderens time-to-performance og dermed øger værdien af den enkelte ansættelse. 

Som en del af nogle af vores rekrutteringydelser tilbyder vi et onboarding-værktøj til brug for samtale med kandidaten tre måneder efter ansættelsesstart. Ved hjælp af gennemarbejdede værktøjer sikrer vi, at dialogen mellem leder og medarbejder er så optimal som muligt, og at medarbejderen falder til i sin nye rolle.

I forbindelse med samtalen anvender vi værktøjerne: 

  • Onboarding Dialogue, der er et brugervenligt ledelsesværktøj til at skabe struktur på onboarding

  • Onboarding Index, der er et digitalt styringsværktøj, som måler, hvor godt en nyansat er faldet til og leverer resultater i den nye organisation. Værktøjet skaber transparens og overblik i organisationen og kan målrette jeres fokus