Ansat i Moment

I Moment er trivsel et fælles ansvar

Derfor står alle døre altid åbne. Som medarbejder er man altid velkommen, hvis man har noget på hjertet.  

Med 20 år i bagagen ved vi, hvad der skal til for at skabe det rette match mellem kandidat og virksomhed. Vi ved også, at en struktureret og gennemarbejdet onboarding af en ny medarbejder er altafgørende for, om medarbejderen bliver ordentligt integreret på arbejdspladsen – både på det faglige og sociale plan. 

På det sociale plan er der årligt, foruden mindre sociale arrangementer, flere større sociale arrangementer som sommerfest, Alumni, fredagsbar og julefrokost, som støtter op om det gode sammenhold og kultur. 

Udvikling og kurser

Flere af vores undersøgelser og erfaringer har vist, hvor vigtigt det er at kunne se et udviklingsperspektiv i den virksomhed, man er ansat i. Derfor kan du som ansat i Moment se frem til en aktiv dialog om dine udviklingsmuligheder. 

Du får ansvar med det samme, og vi tilbyder jævnligt både interne og eksterne kurser, som skal bidrage til kompetenceudvikling, og vi rekrutterer så vidt muligt internt til lederstillinger.

Hos Moment er vi et billede på de kandidater, som vi hjælper videre i deres karriere. Vi er nutidige, ambitiøse og ansvarlige, og vi er altid i bevægelse for at kunne tilpasse os kundernes og kandidaternes behov.

Ingen er over fællesskabet hos Moment. Vi er ét hold, og kernen er fællesskabet. Til hverdag låner vi ressourcer af hinanden, hvilket vi anser som noget af det mest naturlige i verden.

Ledige stillinger internt i Moment

Interne stillinger i Moment bliver slået op på vores jobliste. Ønsker du at få tilsendt relevante stillinger på mail, så tilmeld dig vores jobmail.

Du er også meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på hr@moment.dk.

Se vores ledige jobs

Hvis Moment har interne stillinger ledige, bliver de slået op på vores jobliste.

eMobile