Et elitenetværk for Danmarks dygtigste unge
High Performers er et professionelt netværk bestående af de dygtigste og mest attraktive kandidatstuderende og færdiguddannede med flere års erhvervserfaring. I dag rummer netværket over 1500 medlemmer.

Netværket består af specialister primært inden for Finance- og IT-området.

Med vores High Performer-netværk kan I som virksomhed få adgang til Danmark dygtigste unge.

Hvem er kandidaterne i netværket?

Profilerne i netværket kan noget ekstra. Alle i netværket er optaget på baggrund af tests og ud fra en helhedsvurdering, hvor vi har lagt vægt på:

  • Kandidatens karakterer gennem hele uddannelsesforløbet
  • Kandidatens karriereforløb
  • Kandidatens "x-faktor", som kommer til udtryk gennem deltagelse i faglige konkurrencer, frivilligt arbejde, udlandsophold m.m.

 

Mangler I en high performer?

Så er det Moment, I skal samarbejde med.

Jeg er High Performer

Casper har været medlem af Moment High Performers siden 2008. Han har en dobbelt Master fra CBS i København og Universita Bocconi i Milano. I dag arbejder han som Manager i Nets Merchant Services. Om at være en del af High Performer-netværket siger han:

Jeg blev medlem i slutningen af mine studier og har deltaget i en masse spændende networking events, hvor man dels har fået en introduktion til spændende virksomheder og dels har knyttet kontakt med andre fra High Performer-netværket.

Eksklusive netværksaftener med fokus på din personlige udvikling

Som high performer bliver du præsenteret for de mest attraktive virksomheder i landet, når de har åbne stillinger. Men det er ikke alt. Som high performer får du:

  • Adgang til en eksklusiv gruppe på LinkedIn, hvor du har mulighed for at deltage i faglige diskussioner
  • Adgang til attraktive jobmuligheder 
  • Mulighed for at deltage i eksklusive netværksaftener, der sætter fokus på din personlige og karrieremæssige udvikling samt sparring

 

Der er pt. optagelsesstop for High Performers. Hvis du er nyuddannet, under uddannelse eller har op til 10 års erhvervserfaring inden for økonomi eller IT, kan du søge om optagelse i Moment Financial- eller Young Digital-netværket.

We bring Young Professionals to business

Vi har et netvaerk af High Performers

Skal vi kontakte dig?

Kontakt os

Udfyld vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Er du jobsøger, så er det ikke her, du skal sende din ansøgning. Vi tager kun ansøgninger i betragtning, der er søgt via det aktuelle jobopslag.


Hvis du har spørgsmål til vores High Performer-netværk, er du velkommen til at kontakte os.

70 18 20 35

Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V

Følg os på de sociale medier