Bring din digitale faglighed i spil
Har du lyst til at afprøve dine IT-kompetencer på projektbasis hos nogle af de mest attraktive virksomheder i Danmark? Så bliv en del af Netgens Young Digital-netværk.  

Young Digitals er især for dig, der hverken vil være fastlåst i en fast fuldtidsstilling eller være selvstændig, men som stadig vil have friheden som konsulent.

Sæt turbo på din IT-udvikling
Young Digital-netværket er et unikt tilbud til dig, som gerne vil sikre din faglige og personlige IT-udvikling.

Som en del af netværket finder og udvikler vi dit talent og matcher det med de mest spændende job på markedet, uanset hvad din IT-baggrund er, og hvor mange års erfaring du har.

Gå til Netgens hjemmeside og se vores ledige job her

 

 

Hvad forventer vi af dig?
Som Young Digital forventer vi, at du: 

  • Har interesse i at arbejde med IT, medieteknologi, computerspil eller lignende digitale områder
  • Er studerende, holder sabbatår eller er færdiguddannet inden for de sidste par år
  • Har lysten til at blive udfordret og viljen til at udvikle dig


Som medlem af Young Digitals er du et stort skridt nærmere en karriere som IT-konsulent. 

Gå til Netgens hjemmeside og søg om optagelse i Young Digitals her

Afprøv dine IT-kompetencer med Moment

Søg blandt vores mange ledige stillinger inden for IT.

Fordele som Young Digital

Som en del af Netgens Young Digital-netværk følger en række fordele. Her kan du se, hvad vi tilbyder vores Young Digitals, helt gratis:

Introduktion til erhvervslivet

Du bliver klædt på til arbejdsmarkedet og til at løse kundernes behov. Du kan derfor føle dig tryg, når du skal ud hos en kunde.

Udvikling hos stærke brands

Som konsulent gennem Young Digital får du værdifuld hands on-erfaring hos nogle af de mest succesfulde virksomheder i Danmark samt et stærkt CV.

Karriererådgivning og sparring

Uanset om du allerede har udtænkt dig det perfekte drømmejob, eller om du er på bar bund, hjælper Netgen dig på vej gennem rådgivning og sparring.

Udviklende kurser

Som en del af netværket får du tilbudt målrettede kurser, som både udvikler dig og matcher kundernes efterspørgsel og dine karrieredrømme.Jeg er en Young Digital

Amalie har været medlem af Young Digitals siden november 2016. Hun har læst multimediedesign og webudvikling på CPH Business. I dag er Amalie ansat som Frontend-udvikler i den finansielle sektor. Om netværket siger hun:

Netværket er en slags forhåndsgodkendelse af dig som kandidat. Hvis du søger job som nyuddannet uden særlig meget erhvervserfaring, risikerer du hurtigt at blive sorteret fra. Som Young Digital er der en erfaren konsulent, der har vurderet dine kompetencer og sagt god for dig - og sørget for, at der er det rette match mellem dine kompetencer og den virksomhed, du kommer ud og arbejde for. Som nyuddannet er der desuden en stor tryghed i, at du ikke bare bliver forladt, når du er landet i et job. Der bliver løbende fulgt op på min udvikling, og om jeg trives der, hvor jeg er. Hvis jeg er i tvivl om noget eller har nogle spørgsmål, kan jeg også altid tage kontakt til netværket.

Her er et billede af Amalie. Hun er Young Digital hos Moment

We bring Young Professionals to business

Bliv en del af Young Digitals

Er du en Young Digital?

Og vil du gerne have foden inden for hos nogle af de mest attraktive virksomheder i landet? Klik til højre og gå til Netgens hjemmeside.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld nedenstående felter, så kontakter vi dig snarest muligt. Er du jobsøger, så er det ikke her, du skal sende din ansøgning. Vi tager kun ansøgninger i betragtning, der er søgt via det pågældende jobopslag.


Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores Young Digital-netværk. Vi glæder os til at høre fra dig.

70 20 18 35

Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V

Følg os på de sociale medier