Historien

To studerende. Én god idé.


I 1997 besluttede de to studerende, Morten Thune Højberg og Thomas Gleerup, sig for at lave et samlingssted for virksomheder og de dygtigste studerende fra videregående uddannelser. Her kunne virksomhederne rekruttere de studerende, som ønskede sig et studiejob, til at løse ad hoc-opgaver af kortere eller længere varighed.

Tanken var, at kontakten let skulle skabes ved hjælp af internettet. Idéen om at udbyde deltidsjob på internettet var ny, men viste sig hurtigt at være en kæmpe succes for både virksomheder og studerende. Den gode idé endte derfor med at blive til vikarbureauet Studenterhjaelpen.dk.

I 2003-2006 opkøbte Studenterhjælpen.dk siderne So.dk og nyuddannet.dk. Virksomheden startede også et rekrutteringsfirma med speciale i ledere og specialister og udgav og drev et magasin for studerende, som hed Moment, der blev distribueret på landets uddannelsessteder.

Alt dette blev i 2003 samlet under virksomhedens nye navn, Moment A/S.

MomentDkForside.jpg

Moment i dag

I dag er Moment et af Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureauer med mere end 100 medarbejdere.

Moment sender hver uge mere end 2000 på arbejde og bringer hvert år mere end 5.000 talentfulde og dygtige mennesker videre i deres karriere. Fælles er passionen om at skabe det perfekte match mellem virksomheder og kandidater. Du kan læse mere om vores rekrutteringsbureau her.


Følg os