Job i Moment

Vi er altid på udkig efter dygtige folk, der har lyst til at bidrage til succesen.


Moment er et succesfuldt vikarbureau med mange års erfaring og i konstant udvikling. Vi er altid interesseret i at høre fra dig, hvis du vil bidrage til succesen.

Vi ansætter løbende til følgende områder:

•    HR og rekruttering 
•    Salg
•    Administration, økonomi og IT

Hvorfor arbejde hos Moment?

Som rekrutteringsvirksomhed ved vi, hvad der skal til for at skabe det rette match mellem kandidat og virksomhed. Vi ved også, at ansættelsesprocessen ikke slutter med en god rekruttering. Derimod er onboarding af den nye medarbejder altafgørende for, at medarbejderen bliver ordentligt integreret på arbejdspladsen - både på det faglige og sociale plan. Vi anvender således forskellige værktøjer til at sikre, at nye medarbejdere får en god oplevelse, når de starter i jobbet hos Moment, og vi følger løbende op på den enkelte medarbejders trivsel.

Som medarbejder i Moment vil du samtidig blive en del af vores vision om at være markedets stærkeste brand målt på kunde- og medarbejdertilfredshed. Vi er en resultatorienteret virksomhed og søger altid den intelligente løsning. Ved at udfordre os selv og hinanden optimerer vi hele tiden vores service samt udvikler løsninger og systemer, der optimerer hverdagen for vores kunder og kandidater, og som fastholder markedets højeste kundetilfredshed. 

Flere af vores undersøgelser og erfaringer har vist, hvor vigtigt det er at kunne se en fremtid i virksomheden. Derfor har vi også stor fokus på udviklingsmulighederne for vores medarbejdere. Vi tilbyder jævnligt kurser, som skal bidrage til kompetenceudvikling. Derudover eksisterer der mange udfordrende opgaver, som er med til at skabe en udvikling hos den enkelte medarbejder. 

Ledige stillinger

Ledige stillinger i Moment vil blive slået op i joblisterne. Desuden har du mulighed for at skrive dig op til vores jobmail, så du får relevante jobtilbud tilsendt direkte til din mail. 

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at søge en stilling i Moment uopfordret. Skriv tydeligt i din ansøgning hvilken type stilling, du er interesseret i. Din ansøgning samt CV skal du sende som mail til jobimoment@moment.dk eller som brev til:

Moment A/S
Vester Farimagsgade 15
1606 København V
Att.: HR intern

Vær opmærksom på at det kun gælder for stillinger internt i Moment. Ønsker du at søge job hos en af vores kunder, så klik her.


Følg os