Ledelses- og organisationsudvikling


Fastholdelse af de dygtigste medarbejdere handler i bund og grund om god ledelse. Vi enes ofte om, at der er en konkurrencefordel i at ansætte de dygtigste medarbejdere. Men hvad gør vi som ledere for aktivt for at fastholde dem?

I vores optik starter fastholdelsesarbejdet, allerede før nye medarbejdere påbegynder deres nye stilling. Her handler det om at kunne imødegå de nyansatte medarbejderes forventninger, bevare deres motivation og optimere Time to Performance i form af vellykket Onboarding. En ledelsesdisciplin, som har udviklet sig fra udelukkende at være en orienteringsopgave til at være en forventning om et gensidigt ansvar for integration. 

Vi klæder jeres ledere på til et arbejdsmarked under forandring

Moment har erfaringen og ekspertisen til at klæde jeres ledere på til et arbejdsmarked med øget efterspørgsel på de dygtigste medarbejdere, øget konkurrence og globalisering og et kandidatmarked, der strammer til. Vi er altid opdateret på de nyeste ledelsestendenser og medarbejderes motivationsfaktorer og baserer vores rådgivning på tillid mellem kunde og konsulent.

Læs mere om vores Onboarding-ydelser her.

Vi arbejder målrettet med at finde de dygtigste medarbejdere og sørger for, at jeres ledere er klædt ordentligt på til at integrere, fastholde, udvikle og motivere dem.

Vi tilbyder også kortere forløb med fokus på enkeltstående opgaver såsom vurdering af ledelsespotentiale hos en medarbejdere og undersøgelse af overensstemmelsen mellem den enkelte leder og virksomheden strategi.

Vi skræddersyr hvert forløb med udgangspunkt i jeres virkelighed og dagligdag.

Kontakt Morten T. Højberg på tlf. 33 43 22 55 eller mth@moment.dk

 

Følg os