For kandidater


Integritet og ærlighed er ikke bare ord, men et dagligt løfte til alle kandidater. Vi sætter en ære i at behandle alle vores kandidater godt. Vi ved, hvor afgørende det er for vores virksomhed og vores kunder, at du som kandidat har et godt og tillidsfuldt forhold til os, og vi sikrer dig derfor altid en ordentlig og respektfuld behandling. Det lyder lidt gammeldags, men for os er det et grundlæggende fundament for at drive en moderne og fremsynet virksomhed.

Vi ved også, at det ikke er enhver kontakt med en virksomhed, der fører til job. Men enhver kontakt skal konsekvent lede til større forståelse og viden, så det rigtige job rykker tættere på. Det vil derfor altid være vores opgave at sørge for, at du oplever processen, som vi har tænkt den. Ord og målsætninger er vigtige. Handling det vi evaluerer efter.

Moment er med til at formidle interessante og attraktive stillinger, fordi vi er ærlige, systematiske og objektive. Det betyder også, at vi giver dig ærlig rådgivning som kandidat og sørger for, at du ikke bare fremstår professionel, men også i den bedst mulige position til stillingen. Vores konsulenter er specialiserede i de enkelte fagområder, så du kan være sikker på at møde en person, der forstår din profil og hele dit udviklingspotentiale.

Er du en high performer?

For helt særlige profiler er der også en plads i vores High Performer-netværk - et tilbud til alle kandidater på eliteniveau inden for deres felt. Vi arbejder systematisk med at være bindeled mellem virksomhederne og vores high performers, så begge parter kan få det maksimale ud af netværket.

Følg os