High Performer-netværket


High Performer-netværket består af de dygtigste og mest attraktive kandidatstuderende og færdiguddannede med mange års erhvervserfaring som enten ledere eller specialister.

Som medlem af High Performer-netværket får du eksklusive jobmuligheder. Du bliver præsenteret for de mest attraktive virksomheder, som alle er informerede om, hvad det kræver at ansætte en high performer.

Du får desuden adgang til sparring med højt kvalificerede medlemmer fra mange forskellige fagområder samt adgang til en eksklusiv gruppe på LinkedIn, hvor du har mulighed for at deltage i diskussioner og få indsigt i jobmuligheder gennem Moment Professionals. Vi optager nye medlemmer i netværket kvartalsvis.

Læs mere om kriterierne for optagelse i netværket her

Eksklusive netværksaftener med fokus på din personlige udvikling

Som high performer har du mulighed for at deltage i en række eksklusive netværksaftener, der sætter fokus på din personlige og karrieremæssige udvikling.

Senest samlede vi 25 topmotiverede high performere i Leith Societys eksklusive lokaler, hvor bl.a. Christian Ørsted, forfatter til bogen 'Livsfarlig ledelse', kom forbi og fortalte om den uhyggelige slagside ved moderne ledelse, og vores konsulenter gav gode råd til, hvordan man styrker sin faglige og professionelle profil. Alt sammen akkompagneret af mad og vin fra Restaurant Pluto.  

Næste arrangement finder sted i efteråret. Nærmere info følger.

Følg os