High Performer-netværket


High Performer-netværket består af de dygtigste og mest attraktive kandidatstuderende og færdiguddannede med op til 10 års erhvervserfaring inden for Moments primære segmenter: Finance, Digital Solutions/IT, Operations & Sales og Logistics & Production.

Som medlem af High Performer-netværket får du eksklusive jobmuligheder. Du bliver præsenteret for de mest attraktive virksomheder, som alle er informerede om, hvad det kræver at ansætte en High Performer.

Du får desuden adgang til sparring med højt kvalificerede medlemmer fra forskellige fagområder samt adgang til en eksklusiv gruppe på LinkedIn, hvor du har mulighed for at deltage i diskussioner og få indsigt i jobmuligheder gennem Moment. Vi optager nye medlemmer i netværket kvartalsvis.

Læs mere om kriterierne for optagelse i netværket her.

Eksklusive netværksaftener med fokus på din personlige udvikling

Som high performer har du ligeledes mulighed for at deltage i en række eksklusive netværksaftener, der sætter fokus på din personlige og karrieremæssige udvikling.

Senest samlede vi 25 topmotiverede High Performere i Leith Societys eksklusive lokaler, hvor blandt andet Christian Ørsted, forfatter til bogen 'Livsfarlig ledelse', kom forbi og fortalte om den uhyggelige slagside ved moderne ledelse, og vores konsulenter gav gode råd til, hvordan man styrker sin faglige og professionelle profil. Alt sammen akkompagneret af mad og vin fra Restaurant Pluto.

Følg os