Bliv en del af vores High Performer-netværk


High Performer-netværket består af de dygtigste og mest attraktive kandidatstuderende og færdiguddannede med mange års erhvervserfaring som enten ledere eller specialister.

Som medlem af High Performer-netværket får du eksklusive jobmuligheder. Du bliver præsenteret for de mest attraktive virksomheder, som alle er informerede om, hvad det kræver at ansætte en high performer.

Du får desuden adgang til sparring med højt kvalificerede medlemmer fra mange forskellige fagområder samt adgang til en eksklusiv gruppe på LinkedIn, hvor du har mulighed for at deltage i diskussioner og få indsigt i jobmuligheder gennem Moment Professionals.

Søg optagelse

For at blive optaget i High Performer-netværket skal du som minimum opfylde nedenstående kriterier:

Du skal være studerende på en kandidatuddannelse eller være færdiguddannet.

Du skal være/have været blandt de 10% bedste på din årgang eller have et karaktergennemsnit på minimum 8,3 (7-skala).

Ansøgningsprocessen består af tre trin:

  • Online ansøgning
  • Besvarelse af personlighedstest samt intelligenstest
  • Helhedsvurdering af kandidatprofilen

Vi bedømmer din ansøgning ud fra en helhedsvurdering. Du vurderes derfor ikke kun på din faglige baggrund og dit karakterniveau. Vi kigger også på, hvorvidt du har læst eller arbejdet i udlandet, har været engageret i frivilligt arbejde eller dyrket sport på eliteplan.

Vurderer vi dig egnet til optagelse på baggrund af din ansøgning og testresultat, inviterer vi dig til en telefonisk samtale med en konsulent. Her vil der blandt andet blive lagt vægt på dine faglige og sociale kompetencer samt din motivation for at være en del af netværket.

Søg om optagelse her 

Følg os