Hvad er interim management?

Med interim management kan I nå de ønskede resultater og bringe jeres organisation sikkert igennem akutte udfordringer og planlagte forandringsprocesser.


I takt med en stigende konkurrence fra det globale marked med krævende og mere involverede og indflydelsesrige kunder vokser kravene til en virksomheds ledelse også. I disse år er der derfor stort fokus på effektivisering, udvikling og tilpasning. 

Interim management er et bemandingskoncept, der tilfører en dynamisk midlertidig ressource til organisationen, når der opstår et særligt behov såsom at løse akutte udfordringer eller varetage forandringsprojekter. En god interim manager formår at aktivere organisationens eksisterende kompetencer og dermed forankre ejerskabet i organisationen også efter interim-perioden er slut.

Midlertidige ressourcer af høj kvalitet

Med interim management kan I nå de ønskede resultater og bringe jeres organisation sikkert igennem akutte udfordringer og planlagte forandringsprocesser. Konceptet er optimalt i forbindelse med ekstraordinær travlhed, eller når en kernemedarbejder forsvinder, og der er behov for en ressource til at løfte rollen indtil en permanent løsning er fundet. Disse ressourcer kan opnås gennem en interim ansættelse af en midlertidig kompetence med høj kvalitet i funktionen.

Fordelene ved interim management er mange. Interim managers er ledere og specialister, der i samarbejde med organisationen og det eksisterende team går målrettet efter en effektiv løsning, hvor team og organisation tager ejeskab som en lærende organisation. Det er højt kvalificerede og erfarne mennesker, ofte senior-profiler, der har løst lignende udfordringer med gode resultater.

Få en interim manager gennem Moment Professionals

Vores interim managers kan medvirke til en effektiv og fleksibel løsning på højt niveau, der også økonomisk kan have en afgørende betydning. 

Ved at ansætte en interim manager gennem Moment får i en leder eller specialist, som er hands-on, er vant til at præstere og brænder for lige præcist den problemstilling, de er hentet ind for at løse. Interim managers er objektive og resultatorienterede specialister, der uden at være bundet af interne sociale relationer, hierarki og historik og fri for den emotionelle tilknytning til brandet eksekverer den bedste løsning på effektiv og professionel vis og sikrer forankring i organisationen, hvor de indgår som en aktiv del af teamet.

Kontakt partner Bjarne Kalø på 33 43 26 96 eller bka@moment.dk og hør, hvordan vi kan hjælpe.


Følg os