Lej en midlertidig ressource

Med en midlertidig ansættelse gennem Moment sparer I både tid og ressourcer. Vi foretager de indledende samtaler og håndterer alle administrative forhold, og vi kender fordelene ved at have en fleksibel holdning til ressourcer.


Når det kommer til midlertidige ansættelser og ressourcer, er Interim Management værdiskabende på flere nøgleområder – herunder er det en omkostningseffektiv løsning til kortsigtede forretningsmæssige behov, som også kan anvendes i planlagte, strategiske situationer, hvor der er brug for at få tilført nye eller yderligere kompetencer.

Midlertidig ansættelse gennem Moment

Der er mange fordele ved midlertidige Interim-ansættelser gennem Moment – herunder:

  • Hurtig proces - medarbejderen kan typisk begynde inden for 10 dage
  • Høj fleksibilitet – lejeperioden kan være alt fra to uger til halvandet år
  • Ekspertise – I får en erfaren, specialiseret, højt kvalificeret medarbejder, der er vant til at arbejde i flere systemer
  • Objektivitet – kandidaten kommer med et eksternt perspektiv og er ikke farvet af virksomhedens historik
  • Fokus på eksekvering – en Interim Manager arbejder med succesmål, ikke intern karriereudvikling
  • Ingen administration – Moment håndterer alle administrative forhold inklusiv aflønning
  • Variabel omkostning – undgå de juridiske og økonomiske forpligtelser ved en fastansættelse
  • Økonomisk gennemsigtighed – medarbejderen aflønnes på dagsbasis. Derved bliver det let at beregne omkostningerne. I betaler kun for det, I bruger

I forbindelse med vores ansættelser udarbejder vi skarpe briefs og foretager de indledende samtaler, så I typisk kun behøver at tage stilling til maksimalt tre kandidater. Vi bakker op med personlig og faglig sparring, og sikrer et langvarigt samarbejde til fordel for alle.

Kontakt os for mere information

Vil du høre mere om vores midlertidige ansættelser, så kan du kontakte partner Bjarne Kalø på telefon 33 43 26 96 eller på e-mail bka@moment.dk. Du kan også læse mere om Interim Management her.


Følg os