Om Moment Professionals


Moment Professionals er eksperter i search, selection & onboarding af specialister og ledere på mellem- og topniveau. Vi arbejder ud fra et kompetencefokus på branche og funktioner og har en målrettet tilgang i forhold til at finde de dygtigste kandidater samt onboarde og udvikle dem. 

Læs mere om vores ydelser inden for Search, Selection og Consulting

Vi tror på, at det bedste match mellem kandidat og virksomhed skabes på baggrund af et indgående kendskab til den branche, virksomheden opererer i, og en stærk relation til de dygtigste kandidater på markedet. I Moment Professionals har vi derfor en klar målsætning om altid at være i berøring med, hvilke kompetencer og kvalifikationer der efterspørges inden for forskellige brancher, og hvad der motiverer de dygtigste specialister og ledere på deres felt.  

Vi holder øje med ledelsestendenser og medarbejderes motivationsfaktorer, og vi laver undersøgelser om relevante emner. Vores rådgivning strækker sig derfor meget længere end til rekrutteringsprocessen. Vi sikrer god integration af den nye medarbejder ved at medvirke til et strategisk løft i virksomheden, og vi følger processen for at skabe den stærke forankring, der er betingelsen for en succesfuld ansættelse.

Se et udpluk af vores markedsundersøgelser her

Moment Professionals er en del af Moment A/S, en af de største spillere på rekrutteringsmarkedet, som siden 1997 har matchet de bedste kandidater med de mest attraktive virksomheder og hvert år bringer mere end 5000 talentfulde og dygtige mennesker videre i deres karriere. Vi arbejder målrettet med kundeloyalitet og er stolte af at have branchens højeste på 44.

Læs mere om Moment, og hvordan vi arbejder med loyalitetsmålinger

Følg os