Search & Selection


Den gamle sandhed om, at man altid skal gå derhen, hvor den man vil flytte befinder sig, er mere aktuel end nogensinde.

Tiderne med fast markedsplads for jobannoncer og tykke jobsektioner er forbi.

Hver rekruttering har derfor en individuel søgestrategi, der er tilpasset den specifikke stilling og aktuelle tendenser i markedet. Hos Moment har vi 20 års erfaring i at analysere, hvordan kandidater og stillingstyper flytter sig i markedet, og vi opsamler den data, der er nødvendig, for at kunne rådgive hver enkelt kunde om, hvilken søgestrategi, der er den rigtige i netop deres situation.

Vores rekrutteringsydelser omfatter naturligvis Search & Selection af specialister og ledere, vi faciliteter et anerkendt netværk af mere end 1500 High Performere, og vi har stor berøringsflade med kandidater og virksomheder indenfor vores fokusområder. Vi har en partnerstruktur, der er organiseret ud fra et kompetencefokus på brancher og funktioner. Vi har mange års erfaringer, en professionel tilgang og dybdegående kendskab til rekruttering for store nationale og internationale organisationer.

Betingelsen for et vellykket rekrutteringsforløb er en tæt kontakt med vores kunde i form af systematisk kommunikation og spørgeteknik samt et "godt håndværk". Udgangspunktet for vores samarbejde og for ydelsen er altid defineret i det rekrutteringsgrundlag, der udarbejdes i starten af processen.

Læs mere om vores proces her. 

Følg os