Processen


Vi sikrer, at du får den bedste kandidat til din organisation.

Med 20 års erfaring som rekrutteringsvirksomhed, og med et førende netværk af High Performere, har vi erfaring med rekrutteringer af specialister og ledere til og fra såvel private som offentlige virksomheder inden for Life Science, IT & Engineering, Finance, HR og Salg & Marketing.

Betingelsen for et vellykket forløb er en tæt kontakt med vores kunde i form af systematisk kommunikation og spørgeteknik samt et "godt håndværk". Udgangspunktet for vores samarbejde og for ydelsen er altid defineret i det rekrutteringsgrundlag, der udarbejdes i starten af processen. Her defineres det klart, hvilken ideal-profil der søges, og hvilken tidsplan vi arbejder efter. 

For at sikre en konsistent og stærk proces, arbejder vi med skabeloner for alle vores faser i processen: Rekrutteringsgrundlag, interviews, referenceindhentning, tests og assessment, kandidatpræsentation og Onboarding. 

Effektiv integration af jeres nye medarbejder 

Som en fast del af vores rekrutteringsydelser tilbyder vi vores kunder et Onboardingforløb til den nyansatte. Vi sikrer, at dialogen mellem leder og medarbejder er så optimal som mulig, og at medarbejderen falder til i sin nye rolle så hurtigt som muligt. Det betyder, at fastholdelsesevnen forbedres samt at Time-to-Performance og omkostninger reduceres. Derudover afspejler vores Onboardingtilgang sig i vores garantier, som er længere end normalt, da vi er med til at integrere medarbejderen i den nye rolle.

Vi sørger for, at alle de krav, der blev sat op i rekrutteringsgrundlaget, afprøves og testes på hver enkelt kandidat, så der er et solidt grundlag for vores vurderinger. På den baggrund rådgiver vi vores kunder ud fra en gennemarbejdet analyse af topkandidaterne.

Branchens højeste kundeloyalitet

Vi ønsker løbende at udvikle os og være de førende inden for rekruttering af specialister og ledere, og for at sikre en høj kvalitet, laver vi løbende målinger af loyaliteten hos vores kunder. Det gør vi ved hjælp af den internationale standard, Net Promotor Score (NPS-score), som bliver beregnet på baggrund af hvor mange, der vil anbefale os til andre.

Moment har branchens højeste NPS-score som målsætning. Derfor er det også afgørende for os at kunne præsentere vores kunder for de bedste kandidater og tilbyde den mest kvalificerede rådgivning.

Læs mere om vores arbejde med NPS her

Følg os