Full Search


I vores Full Search ydelse driver vi hele rekrutteringsprocessen for kunden. Vi udarbejder en search strategi og opsøger relevante kandidater og motiverer dem, som ambassadør for kunden. Ofte er de rigtige kandidater ikke jobsøgende og skal derfor motiveres til at udvikle sig selv og styrke deres kompetencer. I Full Search annonceres stillingen som regel også, med mindre der er behov for at stillingen holdes konfidentiel.

Udover at håndtere rekrutteringsprocessen driver vi hele kommunikations- og markedsføringsindsatsen. Vi målretter rekrutteringskampagnen og kan tilbyde vores kunder at tracke resultatet ift. kanaler og målgruppe.

I vores Full Search ydelse inkluderer vi Onboarding af den nye medarbejder. Det giver en bedre rekrutteringsgaranti for kunden, da fokuseret Onboarding forbedrer fastholdelse og reducerer omkostninger og Time-to-Performance.

Vi rekrutterer ledere og specialister på flere niveauer og har stor erfaring i at håndtere både konfidentielle og offentlige rekrutteringsprocesser.

Følg os