Services

Moment tilbyder en lang række ydelser til både virksomheder og jobsøgende. Find den løsning, der passer til dit behov her.


FOR VIRKSOMHEDER

Vikarløsninger

Vi hjælper jer med at finde den vikarløsning, der passer til jeres virksomhed - uanset volumen og varigheden af jeres behov. Vi har 20 års erfaring fra branchen og er specialiseret inden for en bred række af jobområder.

IT-konsulenter

Med en IT-konsulent fra Young Digitals er din forretning sikret fleksible og tilgængelige IT-ressourcer med de rigtige kompetencer til en skarp pris.

Search & Selection

Moment er eksperter i Search og Selection af specialister og ledere inden for en lang række brancher. Vi har 20 års erfaring og tilpasser hver enkelt rekruttering jeres specifikke behov med aktuelle tendenser i markedet.

Interim

Opnå en bæredygtig løsning og et hurtigt resultat med fleksible og højtkvalificerede ressourcer.  

Consulting

Vi dækker alle faser i forbindelse med at sikre tiltrækning, fastholdelse og udvikling af medarbejdere. Vi kortlægger og understøtter vores kunders forretning og klæder dem på til at håndtere aktuelle ledelsesudfordringer.

High Performer-netværket

High Performer-netværket er et professionelt netværk bestående af de dygtigste og mest attraktive kandidatstuderende og færdiguddannede ledere og specialister med flere års erfaring. Som virksomhed kan I få adgang til det attraktive netværk af high performers.


FOR KANDIDATER

Rekrutteringer og vikariater

Som vikar hos Moment har du altid adgang til fuldtidsstillinger fordelt over hele landet. Du kan arbejde med kundeservice, IT, administration, lager, logistik eller noget helt andet. 

Specialist- og lederstillinger

Moment er eksperter i Search og Selection af specialister og ledere inden for en lang række brancher. Vores konsulenter er specialiserede i de enkelte fagområder, så du kan være sikker på at møde en person, der forstår din profil og hele dit udviklingspotentiale.

High Performer-netværket

High Performer-netværket består af de dygtigste og mest attraktive kandidatstuderende og færdiguddannede ledere eller specialister. Som medlem af High Performer-netværket får du eksklusive jobmuligheder og vil blive præsenteret for attraktive virksomheder.

Young Digitals - netværk for unge IT-konsulenter

Kom med i vores Young Digitals netværk og lad os hjælpe dig med at sikre din fremtidige karriere. Vi finder og udvikler dit talent og matcher det med de mest attraktive job i markedet. 

Interim manager

Lad din karriere folde sig ud gennem Moment, uanset hvad dit speciale er. Vi favner bredt med vores forskellige divisioner og tilbyder personlig og faglig sparring. 

Studie- og deltidsjob

Vi tilbyder studie- og deltidsjob i hele landet inden for blandt andet IT, økonomi, kundeservice, salg, lager og logistik. Vores jobs strækker sig fra nogle få dages varighed til faste stillinger over længere tid og vi har helt sikkert også et job til dig. 


Følg os