Lagermedarbejder

Kan du tage fat? Så kan vi tilbyde et spændende og vellønnet job, hvor du har en aktiv hverdag. Så kan du arbejde de næste 3 måneder, så kig her.
 

 

Jobbet

Vores kunde er en virksomhed i Brørup, som er Nordens største og førende leverandør af dæk, fælge og hjul. Du vil blive tilknyttet teamet, der varetager diverse opgaver på lageret. Den primære arbejdsopgave vil være at plukke og pakke dæk mv. ud fra en håndscanner eller en papirordre. Dette gøres på en elhest/golfvogn. Det er vigtigt, at din fysik er helt i top, da det er lidt tungere varer (dæk) man har med at gøre.

Der er et godt socialt og fysisk arbejdsmiljø og en afslappet tone.

Din profil

Du trives med fysisk arbejde og har ingen fysiske skavanker samt er IT-minded. Du går engageret til dine arbejdsopgaver og lægger vægt på at være en stabil og pligtopfyldende medarbejder. Du vil komme til at arbejde sammen med andre unge mennesker på en dynamisk arbejdsplads.

Du skal medbringe dine egne sikkerhedssko.

Vi ser gerne, at du:

  • Er engageret i dit arbejde 
  • Er frisk og har gåpåmod
  • Evt. har erfaring med fysisk arbejde og evt. lagerabejde
  • Godt kan lide at bruge din krop 
  • Er en stabil medarbejder

Det er en fordel at have bil for at kunne komme til arbejdspladsen i Brørup.

Arbejdstider og løn

Arbejdstiden er kl. 11.00 - 19.00 mandag til fredag. I travle perioder vil der også være 12 timers vagter, og i perioder kan der være lidt mere stille - det er afhængigt af vejret. Så derfor vil du få en blanding af faste vagter samt tilkaldevagter. Dog skal du regne med at arbejde fuldtid det meste af tiden.

Der vil være opstart hurtigst muligt og vikariatet løber frem til ca. slut december.

Det er derfor vigtigt, at du som udgangspunkt ikke har ferie i ovennævnte periode.

Lønnen er 137,55 kr. i timen + tillæg efter kl. 18.00.

Der holdes løbende samtaler over telefonen, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Virksomheden

Virksomheden er beliggende i Brørup og er Nordens største og førende leverandør af dæk, fælge og hjul. Der er 850 medarbejdere ansat "world wide" i virksomheden. På adressen i Brørup er der 240 medarbejdere.

Søg jobbet

Klik på ''Søg dette job''. Husk at skrive i ansøgningsfeltet, hvorfor vi skal vælge netop dig til stillingen. Har du ikke allerede en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 
Vi tilbyder
Vellønnet job

Søde og engageret medarbejdere

Aktivt jobArbejdstid og løn
Arbejdstid: mandag til fredag kl. 11.00 - 19.00. Løn: 137,55 kr. i timen + tillæg efter kl. 18.00.


Geografi
Sønderjylland

Timer
Fuldtid

Ansøgningsfrist
Ingen

Jobtype
Lager og logistik

Ansættelsesforhold
Vikariat

Opslået
05. okt, 2017

Jobnummer
124390

Om Moment

Moment udbyder fuldtidsjob og –vikariater samt deltids- og studiejob. Vi er et af Danmarks største vikarbureauer og varetager hele jobprocessen fra annoncering til administration af løn og feriepenge. Du er derfor sikker på professionel behandling med et job gennem os.Ansøgning som Lagermedarbejder

Du ansøger dette job ved at skrive en motiveret ansøgning i nedenstående tekstfelt. Hvis ikke andet er angivet, anbefaler vi, at du skriver mellem 10-20
linjer om dig selv, din motivation for at ansøge samt hvilke erfaringer og kompetencer, der gør dig særlig egnet til jobbet.

Hos Moment tror vi på, at ens motivation for et job er størst, hvis man selv søger det. Derfor beder vi alle vores vikarer om aktivt at søge jobbet.

Moments ansøgningsproces foregår elektronisk, og vi modtager derfor ikke ansøgninger sendt pr. mail eller brev.

CV

Et opdateret CV højner dine chancer for at komme i betragtning til jobbet. Det er derfor vigtigt, at du ud over din motiverede ansøgning sørger for, at dit CV
tilknyttet din profil er opdateret med relevante erfaringer og kompetencer. På den måde har vores konsulenter de bedste forudsætninger for at vurdere
dine kvalifikationer og ansøgning til jobbet.

Du kan opdatere din profil via linket her enten inden du sender din ansøgning eller umiddelbart efter.

Det er desværre ikke muligt at oploade dit CV som pdf i ansøgningsprocessen. Du kan derfor kun opdatere dit CV ved at logge ind på din profil.

Skriv din motiverede ansøgning her:


Send Ansøgning

Du sender din ansøgning til os ved at trykke ”Send ansøgning”. Vær opmærksom på, at du ikke kan ændre i din ansøgning, når den er sendt afsted.Du er måske også interesseret i:


Følg os