Salgs - og Marketingsmedarbejder

Vil du være med til at sætte Macaine på Danmarkskortet? Virksomheden er netop startet i DK, og de har brug for dig!
 

 

Jobbet

Moment har fået den spændende mulighed at bistå Macaine (også kendt i udlandet som Endoca.com) i at etablere deres online forretning på dansk grund. I den forbindelse søger vi hurtigst muligt en kvik, arbejdsom og ikke mindst fagligt kompetent Salgs- og Marketingsmedarbejder. Virksomheden er onlinebaseret og har indtil fornyligt blandt andet været etableret i Barcelona. Man har ligeledes kontorer i flere østlige lande, og turen er nu kommet til Danmark, hvor virksomheden har sine rødder oprindeligt.

Dit fokus i jobbet vil i allerhøjeste grad være at øge kendskabsgraden til Macaines produkter. Dette gør du via forskellige kanaler - herunder blandt andet direct mails, B2B og B2C salgsstrategi, nyhedsbreve og generel digital markedsføring.

Da det er en startupvirksomhed, skal du være indstillet på at være fleksibel og ikke mindst energisk omkring visionen, der er sat, for selve projektet.

Din profil

Fagligt set har du erfaring fra en lignende opgave. Alternativt er du nyuddannet fra en enten salgs- eller kommunikationsrettet uddannelse. Det er en opgave, hvor der er store forventninger til din evne til at eksekvere på opgaverne. Du vil blive oplært af kolleger, som er fløjet ind fra Barcelona, så det sikres, at du får de bedst mulige vilkår for at forstå forretningen og ikke mindst forventningen til din nye rolle.

Vi ser gerne, at du kan beskrive dig selv som:

 • Selvkørende og dedikeret
 • Effektiv og stabil
 • En selvstarter, der er god til at gribe bolde og tage fra!
 • En person med en omgængelig personlighed
 • IT-stærk i blandt andet "SoMe" og onlinemarkedsføring
  Hvis du har erfaring med at være del af en startupvirksomhed er det en fordel, dog ikke et krav.

Arbejdstid og løn

  Det forventes, at du kan arbejde mandag til fredag inden for almindelig kontortid (08:00-17:00). Da der her er tale om en rekruttering, vil dine lønforventninger blive afstemt ved de indledende samtaler.
  Opstart er snarest muligt - samtaler vil finde sted fra den 14. september.  
 
Vi tilbyder
Frihed under ansvar

En unik mulighed i en startup onlineshopArbejdstid og løn
Arbejdstiden er mandag til fredag i tidsrummet kl. 08.00 - 17.00. Løn efter aftale.


Geografi
København K

Timer
Fuldtid

Ansøgningsfrist
Ingen

Jobtype
Kontor og kommunikation

Ansættelsesforhold
Vikariat

Opslået
08. sep, 2017

Jobnummer
124510

Om Moment

Moment udbyder fuldtidsjob og –vikariater samt deltids- og studiejob. Vi er et af Danmarks største vikarbureauer og varetager hele jobprocessen fra annoncering til administration af løn og feriepenge. Du er derfor sikker på professionel behandling med et job gennem os.Ansøgning som Salgs - og Marketingsmedarbejder

Du ansøger dette job ved at skrive en motiveret ansøgning i nedenstående tekstfelt. Hvis ikke andet er angivet, anbefaler vi, at du skriver mellem 10-20
linjer om dig selv, din motivation for at ansøge samt hvilke erfaringer og kompetencer, der gør dig særlig egnet til jobbet.

Hos Moment tror vi på, at ens motivation for et job er størst, hvis man selv søger det. Derfor beder vi alle vores vikarer om aktivt at søge jobbet.

Moments ansøgningsproces foregår elektronisk, og vi modtager derfor ikke ansøgninger sendt pr. mail eller brev.

CV

Et opdateret CV højner dine chancer for at komme i betragtning til jobbet. Det er derfor vigtigt, at du ud over din motiverede ansøgning sørger for, at dit CV
tilknyttet din profil er opdateret med relevante erfaringer og kompetencer. På den måde har vores konsulenter de bedste forudsætninger for at vurdere
dine kvalifikationer og ansøgning til jobbet.

Du kan opdatere din profil via linket her enten inden du sender din ansøgning eller umiddelbart efter.

Det er desværre ikke muligt at oploade dit CV som pdf i ansøgningsprocessen. Du kan derfor kun opdatere dit CV ved at logge ind på din profil.

Skriv din motiverede ansøgning her:


Send Ansøgning

Du sender din ansøgning til os ved at trykke ”Send ansøgning”. Vær opmærksom på, at du ikke kan ændre i din ansøgning, når den er sendt afsted.Du er måske også interesseret i:


Følg os