Webudviklere til Coop E-commerce

Vi søger i øjeblikket konsulenter til webudvikling i Umbraco og .NET hos Coops e-commerce afdeling.
 

 

Jobbet

Hos Young Digitals søger vi på nuværende tidspunkt konsulenter til webudvikling hos Coops E-commerce afdeling.

Du vil komme til at arbejde med et nyligt lanceret opskriftsite, Coop Opskrifter, og bidrage til dennes udbredelse, udvikling og fortsatte integration med Coops resterende systemlandskab. Siden er en success allerede og tiltrækker meget trafik, men der er mange idéer til videreudvikling, som skal implementeres.

Din indsats indenfor webudvikling skal både bidrage til, at opskriftsitet integreres mere med Coops øvrige IT-systemer som f.eks. tilbudsavis, medlemsklub m.m. og dermed tiltrække mere organisk trafik om opskrifter.

Din profil

Need to have:

 • Du er sandsynligvis færdiguddannet, gerne nyuddannet, og kan arbejde på fuldtid. For den dygtige studerende, er der også mulighed for deltid.
  Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, så længe at din profil matcher nedenstående punkter:  
 • Erfaring med webudvikling i Umbraco eller .NET
 • Kendskab til JavaScript, SQL, C# og lign.  
 • Du trivedes med at arbejde selvstændigt og løsningsorienteret
 • Solide programmeringsevner

Nice to have:

 • Kendskab til Android
 • Fokus på kundeoplevelse
 • Generel forståelse for betalingsservices, API''er, CMS''er og lign.
 • Kendskab til databaser 
 • Besidder en forretningsorienteret tilgang til IT-løsninger

Afdelingen søger at udvikle forretningen med teknologi som facilitator og er i øjeblikket i en rivende udvikling. Din hverdag vil derfor være omskiftelig og du vil få mulighed for selv at bidrage til egen praksis.

Opstart, arbejdssted og ansættelse

Du vil arbejde onsite på Coops hovedkontor I Albertslund, dog er både arbejdstid og sted fleksibelt. Opstart er snarest muligt, alt efter din tilgængelighed. Du vil blive ansat som Young Digitals konsulent i Moment.

Young Digitals

Ved at søge denne stilling kan du blive medlem af vores Young Digitals konsulentnetværk, hvor du får adgang til spændende job og udvikling af dig både fagligt og personligt. Vi prioriterer udviklingen af vores IT-konsulenter meget højt, og du vil derfor få eksklusiv adgang til coaching, kurser, karriererådgivning og hjælp til at finde den næste spændende opgave, når du engang får lyst til nye udfordringer.

Læs mere her: www.youngdigitals.dk

Er du den rette profil?

Moment varetager hele ansættelsesprocessen og vi behandler løbende ansøgninger, hvorfor vi anbefaler at søge hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  

 
Vi tilbyder
Mulighed for at videreudvikle et allerede succesfuldt site

Spændende faglige udfordringer

Bidrage til udviklingen af Danmarks førende opskriftssiteArbejdstid og løn
Mulighed for både fuldtid og deltid. Løn efter kvalifikationer


Geografi
Hovedstaden

Timer
Fuldtid

Ansøgningsfrist
26. sep, 2017

Jobtype
Digital, It og teknik

Ansættelsesforhold
Vikariat

Opslået
15. aug, 2017

Jobnummer
124105

Om Moment

Moment udbyder fuldtidsjob og –vikariater samt deltids- og studiejob. Vi er et af Danmarks største vikarbureauer og varetager hele jobprocessen fra annoncering til administration af løn og feriepenge. Du er derfor sikker på professionel behandling med et job gennem os.Ansøgning som Webudviklere til Coop E-commerce

Du ansøger dette job ved at skrive en motiveret ansøgning i nedenstående tekstfelt. Hvis ikke andet er angivet, anbefaler vi, at du skriver mellem 10-20
linjer om dig selv, din motivation for at ansøge samt hvilke erfaringer og kompetencer, der gør dig særlig egnet til jobbet.

Hos Moment tror vi på, at ens motivation for et job er størst, hvis man selv søger det. Derfor beder vi alle vores vikarer om aktivt at søge jobbet.

Moments ansøgningsproces foregår elektronisk, og vi modtager derfor ikke ansøgninger sendt pr. mail eller brev.

CV

Et opdateret CV højner dine chancer for at komme i betragtning til jobbet. Det er derfor vigtigt, at du ud over din motiverede ansøgning sørger for, at dit CV
tilknyttet din profil er opdateret med relevante erfaringer og kompetencer. På den måde har vores konsulenter de bedste forudsætninger for at vurdere
dine kvalifikationer og ansøgning til jobbet.

Du kan opdatere din profil via linket her enten inden du sender din ansøgning eller umiddelbart efter.

Det er desværre ikke muligt at oploade dit CV som pdf i ansøgningsprocessen. Du kan derfor kun opdatere dit CV ved at logge ind på din profil.

Skriv din motiverede ansøgning her:


Send Ansøgning

Du sender din ansøgning til os ved at trykke ”Send ansøgning”. Vær opmærksom på, at du ikke kan ændre i din ansøgning, når den er sendt afsted.Du er måske også interesseret i:


Følg os