Vikar hos Moment

På disse sider kan du blive klogere på fordelene ved at være vikar hos os, læse mere om dine karrieremuligheder og få gode råd til din jobsøgning.


VikarhosMoment2.jpg

Moment er et vikarbureau, der tilbyder fuldtidsjob og -vikariater inden for blandt andet IT, kundeservice, salg, administration, lager og logistik. Vores stillinger strækker sig over nogle få uger til flere års varighed. Vi har ledige stillinger i hele landet, så uanset om du bor i Aarhus, Odense eller en helt tredje by, har vi et fuldtidsjob tæt på dig.

Se et udpluk af hvilke stillinger vi tilbyder, inden for de forskellige fagområder her

Når du får job gennem Moment, er du ansat hos os men udfører arbejdet hos en af vores kunder. Det vil sige, at vi varetager alt det administrative i forhold til ansættelsessamtaler, lønudbetaling, kontrakt og vagtplanlægning. Vi tilbyder kun job, hvor arbejdsforholdene er i orden, herunder løn og arbejdsmiljø.

I venstre side kan du læse mere om fordelene ved at være vikar hos Moment, finde gode råd til din jobsøgning og få et indblik i de forskellige jobtyper og geografiske områder, vi tilbyder job i.

 

Følg os