Ansøgningsproces

Sådan søger du et job gennem Moment


Når du søger et fuldtidsjob gennem Moment, sikrer vi dig en professionel ansættelsesproces. Vores rekrutteringskonsulenter sørger for, at du får en god behandling fra start til slut.

Ansøgningsprocessen består af nedenstående fem trin:

1. Profil

Første skridt i ansøgningsprocessen er at oprette en profil. I din profil skal du udfylde alle de oplysninger, der er relevante for din jobsøgning, heriblandt erhvervserfaring, uddannelse og IT- og sprogkompetencer. Det er vigtigt, at du er grundig, når du udfylder CV’et, da det øger dine chancer for at blive taget i betragtning til jobbet.

Opret din profil

2. Ansøgning 

Når du har oprettet din profil, skal du skrive en motiveret ansøgning til det konkrete job, du ønsker at søge. Det er vigtigt, at du bruger god tid på jobansøgningen, da den er afgørende for, om du vurderes til at være en kvalificeret kandidat til jobbet. Redegør for hvordan du kan medvirke til virksomhedens succes, og hvorfor du er den rigtige person til jobbet. Fortæl os om din erfaring og resultater fra tidligere job og sæt fokus på dine primære kompetencer.

Få flere gode råd til din ansøgning

3. Screening

Vores rekrutteringskonsulenter gennemgår alle ansøgninger og vurderer hvilke kandidater, der er bedst kvalificerede til jobbet. Er du blandt disse, vil du blive kaldt til en jobsamtale eller ringet op til et telefonisk interview. 

Er du ikke blandt dem, vi kalder til samtale, vil du modtage et afslag per mail. Vær opmærksom på at der i nogle tilfælde kan gå op til fire uger, før du modtager et svar.

Det er meget forskelligt, hvor mange vi søger til hvert job, og derfor kan der også være stor forskel på, hvor stor en chance du har for at lande jobbet. Skulle du få et afslag, vil vi opfordre dig til løbende at tjekke joblisten på Moments hjemmeside og søge andre job.

Vores jobliste bliver dagligt opdateret, så der er god chance for at finde et fuldtidsvikariat, der er relevant for dig i forhold til fagområde og geografisk placering.

Læs mere om fagområder og jobtyper

4. Jobsamtale

Alt efter hvilket job du søger hos os, vil du blive interviewet over telefon eller kaldt til en personlig samtale. 

I nogle tilfælde kan du blive bedt om at foretage en test eller løse en opgave inden samtalen. Du skal se det som en mulighed for at lære dig selv bedre at kende. Samtidig giver det os en chance for at finde ud af mere om dig og en god forudsætning for at skabe det rette match mellem kandidat og job. Det fungerer desuden som et samtaleværktøj, som du kan bruge til at uddybe dine faglige samt sociale kompetencer.

Få gode råd til din jobsamtalen 

5. Ansættelse

Efter samtalen foretager vi en evaluering af dig og de øvrige kandidater, vi har haft til samtale. Vurderes du til at være den bedst kvalificerede til jobbet, kontakter vi dig per telefon hurtigst muligt, efter vi har truffet beslutningen.

Du vil blive ansat gennem Moment, hvilket betyder, at du skal kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende ansættelseskontrakt, lønudbetaling eller lignende. I din kontrakt finder du desuden alle praktiske oplysninger omkring løn, arbejdsgiver o.lign.

Se vores ledige fuldtidsjob

Følg os