Fordele som vikar

Der er mange fordele ved at være vikar hos os. Her er nogle af de primære grunde til at søge et fuldtidsvikariat gennem Moment.


Hurtig ansøgningsproces

Det er nemt og hurtigt at søge job i gennem Moment. Når først du har oprettet din profil og udfyldt uddannelse og erhvervserfaring, kræver det blot få trin for at søge et job.

Til udvalgte jobs tilbyder vi fast track, som gør, at du slipper for en lang og besværlig ansøgningsproces. Når du søger job gennem fast track, skal du blot indtaste navn, e-mailadresse, telefonnummer og fødselsdato, samt kunne svare ja til nogle bestemte krav som for eksempel: ”Jeg kan arbejde i uge xx og xx”. 

Nem og fleksibel vagtplanlægning

Vi har udviklet et vagtplanlægningssystem, som er opbygget ud fra tanken om, at du skal kunne byde ind på vagter på de tidspunkter, der passer bedst ind i din kalender. Det er derfor meget fleksibelt i forhold til, om du ønsker at arbejde i dags- eller aftentimerne, i hverdage eller i weekender. Systemet er nemt og enkelt at benytte.

Gode karrieremuligheder

Hos Moment tilbyder vi ikke bare et job, vi tilbyder en karriere. Du kan således starte som ansat i et fuldtidsvikariat og ende i en lederstilling. Vi har forskellige typer af ansættelser, fx Try & Hire, hvor du er vikar for en bestemt periode og efterfølgende har mulighed for at blive fastansat. Vi har også projektansættelser af nogle få ugers varighed, hvilket er ideelt for dig, som gerne vil prøve kræfter med nye arbejdsområder uden at binde dig for en længere periode.

Læs mere om dine karrieremuligheder i Moment

Følg os