Karrieremuligheder hos Moment

Hos Moment ønsker vi ikke blot at tilbyde dig et fuldtidsvikariat. Vi ønsker at være en vigtig medspiller i opbygningen af din karriere.


Første gang, du stiftede bekendtskab med Moment, var måske, da du stadig studerede og havde brug for et studiejob. Eller da du holdt sabbatår og manglede et fuldtidsjob. Uanset hvilket sted i livet du er, så ønsker vi at hjælpe dig videre med din karriere.

Moment tilbyder:

  • Studiejob og deltidsjob
  • Fuldtidsjob
  • High Performer-netværk
  • Specialistjob
  • Lederstilling

Alle er de med til at øge din erhvervserfaring, udvikle dine kompetencer og udvide dit professionelle netværk. Læs mere om vores forskellige typer jobs, og hvad de kan gøre for din karriere her.

Studiejob

Moment har altid mere end 100 studiejob inden for mange forskellige brancher og fagområder, fordelt over hele landet. 

Et fritidsjob er ikke kun ensbetydende med penge på bankkontoen. Det giver også erhvervserfaring på CV’et samt udvider dit professionelle netværk og dermed fremtidige muligheder på jobmarkedet. Ligegyldigt om jobbet er studierelevant eller ej, så viser det en kommende arbejdsgiver, at du evner at tage ansvar, arbejde selvstændigt og overholde deadlines.

Som tidligere lagermedarbejder viser du fx, at du er logisk tænkende, effektiv, arbejdsom og detaljeorienteret. Har du arbejdet med kundeservice eller salg, kan du skrive kompetencer som samtalestyring, mersalg og kundepleje på CV’et. Desuden er et call-center eller et lager ofte en meget fleksibel arbejdsplads, når det kommer til arbejdstider. Her er det ofte muligt at arbejde både aften, nat og weekender, mens arbejdstiden på et kontor typisk er mandag til fredag fra kl. 9-16.

Se vores brede udvalg af deltids- og studiejob 

Fuldtidsjob

Vi tilbyder fuldtidsjob til dig, der holder sabbatår, dig der netop har afsluttet studiet, eller dig som søger nyt job. Mange af vores vikariater strækker sig over flere år, og flere af dem giver mulighed for fastansættelse. Der er dog også fuldtidsvikariater af nogle få ugers varighed, som er ideelt for dig, der har brug for et sommerjob. 

Med et fuldtidsvikariat gennem Moment får du en hverdag sammen med gode og motiverede kollegaer, fleksible arbejdstider og penge til nye oplevelser.

Vores fuldtidsstillinger varierer meget i forhold til fagområde, arbejdstider, branche m.m. Der er derfor god mulighed for at finde et udviklende og karrierefremmende fuldtidsjob gennem Moment.

Se vores ledige stillinger

High Performer-netværk 

Moments High Performer-netværk består af de mest kompetente og attraktive kandidatstuderende samt færdiguddannede med op til 7 års erfaring.

Som medlem af netværket får du en række fordele. Du vil blive tilbudt eksklusive jobmuligheder, og du vil blive præsenteret for de mest attraktive virksomheder. Desuden får du adgang til sparring med højt kvalificerede medlemmer fra mange forskellige fagområder.

Vi har også oprettet en eksklusiv gruppe på LinkedIn, som alle Moment High Performers inviteres til. Som medlem af gruppen har du mulighed for at deltage i diskussioner og få indsigt i jobmuligheder gennem Moment Professionals.

For at blive optaget i Moment High Performers skal du som minimum:

  • Være studerende på en kandidatuddannelse eller være færdiguddannet.
  • Være/have været blandt de 10 % bedste på din årgang eller have et karaktergennemsnit på minimum 8,3 (7-skala) eller 9,0 (13-skala).

Søg om optagelse i Moments High Performer-netværk

Specialistjob

Efter mange års skolegang og flere års arbejde, hvor du har opbygget kompetencer inden for et bestemt fagområde, er det oplagt at søge et specialistjob.

Læs mere om vores specialistjobs og se vores ledige stillinger

Lederstillinger

For dig med flere års erhvervserfaring i bagagen giver vi mulighed for et øget ansvar og udvikling af dine lederegenskaber gennem en lederstilling. 
Der findes lederstillinger på flere niveauer og inden for mange forskellige fagområder. Du kan eksempelvis være leder for et team på fem eller leder for en afdeling på 50 medarbejdere, i et callcenter eller på et lager.

Se alle vores lederstillinger 

 

Følg os