Pakkemedarbejder

Kan du arbejde mandage og i weekenden, og vil du hjælpe danskerne med at handle ind? Så er jobbet hos Coop.dk MAD måske noget for dig!
 

 

Jobbet

Hver gang du får fri fra arbejde, har du været med til at gøre hverdagen lettere for mange danskere. I jobbet skal du plukke og pakke nogle af de dagligvarer, som travle danskere hver dag køber på nettet. Coop.dk MAD forhandler varer på internettet. Det er en virksomhed med et godt renommé og en arbejdsplads hvor der er en god stemning og fri omgangstone blandt medarbejderne. Coop.dk MAD har mange unge ansatte, som i det daglige er med til at skabe en hyggelig arbejdsdag.

Din profil

Som person er det vigtigt at du kan lide at hjælpe andre, og at du tager ansvar for at dine opgaver bliver løst. Du skal kunne lide fysisk arbejde og gerne have kendskab til dagligvarer, men dette er ikke et krav. Den rette kandidat til jobbet er derudover mødestabil og serviceminded. Hverdagen er travl og derfor er det afgørende, at du kan arbejde effektivt og grundigt samt at du trives med deadlines.

Dette job er uden slutdato og det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i jobbet i minimum 6 måneder.

Arbejdstider og løn

Vagterne ligger mandag kl. 4.00-13.00 eller kl. 12.00-21.00, lørdag og søndag kl. 6.00-14.00. Der er også vagter derude tirsdag-fredag fra kl. 6.00-14.00 og kl. 8.00-16.00. Det er dog primært mandag og i weekenden der vil være mulighed for at få vagter. Du skal kunne arbejde hver mandag samt to weekender om måneden.

Efter oplæringen vil der løbende blive lavet vagtplaner på ugebasis. Dine vagter vil både være faste vagter samt tilkaldevagter.

Basistimelønnen er 118,51 kr. pr. time. Efter 3 måneder optjenes også pension. Det første år du er ansat gennem Moment får du dog i dette vikariat det arbejdsgiverbetalte pensionsbidrag udbetalt, som et tillæg til din løn. Efter 3 måneder er din beregnede timeløn inkl. bl.a. udbetalt pension og andre overenskomstmæssige tillæg derfor minimum 127,40 kr pr. time.

Virksomheden

Coop.dk MAD er en kendt dagligvarekæde, som forhandler kvalitetsvarer. De har ca. 80 butikker rundt om på Sjælland samt en internetbutik. I selve internetbutikken er der ansat ca. 70 medarbejdere, og denne er beliggende i Vallensbæk.

Søg jobbet

Interesseret? Klik på ''Søg dette job'' for at skrive din ansøgning. Har du ikke allerede en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Moment Students

Moment Students udbyder studiejob og deltidsstillinger og er sammen med Moment Staff, et af Danmarks største vikarbureauer. Vi varetager hele jobprocessen fra annoncering til administration af løn og feriepenge. Du er derfor sikker på professionel behandling med et job gennem os. Moment Students er en del af Moment A/S, der også omfatter Moment Staff og Moment Professionals. 

Om Moment Students

Moment Students udbyder studiejob og deltidsstillinger og er sammen med Moment Staff et af Danmarks største vikarbureauer. Vi varetager hele jobprocessen fra annoncering til administration af løn og feriepenge. Du er derfor sikker på professionel behandling med et job gennem os. Moment Students er en del af Moment A/S, der også omfatter Moment Staff og Moment Professionals.

 
Vi tilbyder
Fleksibelt job

Job sammen med en masse andre unge

Aktivt job, hvor du får brugt kroppenArbejdstid og løn
Tider: Mandag: kl. 4-13 eller kl. 12-21 (Tirsdag-fredag: 6-14 eller 8-16) Lørdag: kl. 6.00-14.00 og søndag kl. 6.00-14.00 Løn: 127,41 kr. i timen (efter 3 måneder)


Geografi
Hovedstaden

Timer
11-20 timer

Ansøgningsfrist
Ingen

Jobtype
Handel og service (butik, service, værtinde og piccoline)

Ansættelsesforhold
Vikariat

Opslået
04. jan, 2017

Jobnummer
119461


Ansøgning som Pakkemedarbejder

Du ansøger dette job ved at skrive en motiveret ansøgning i nedenstående tekstfelt. Hvis ikke andet er angivet, anbefaler vi, at du skriver mellem 10-20
linjer om dig selv, din motivation for at ansøge samt hvilke erfaringer og kompetencer, der gør dig særlig egnet til jobbet.

Hos Moment tror vi på, at ens motivation for et job er størst, hvis man selv søger det. Derfor beder vi alle vores vikarer om aktivt at søge jobbet.

Moments ansøgningsproces foregår elektronisk, og vi modtager derfor ikke ansøgninger sendt pr. mail eller brev.

Cv

Et opdateret CV højner dine chancer for at komme i betragtning til jobbet. Det er derfor vigtigt, at du ud over din motiverede ansøgning sørger for, at dit CV
tilknyttet din profil er opdateret med relevante erfaringer og kompetencer. På den måde har vores konsulenter de bedste forudsætninger for at vurdere
dine kvalifikationer og ansøgning til jobbet.

Du kan opdatere din profil via linket her enten inden du sender din ansøgning eller umiddelbart efter.

Det er desværre ikke muligt at oploade dit CV som pdf i ansøgningsprocessen. Du kan derfor kun opdatere dit CV ved at logge ind på din profil.

Skriv din motiverede ansøgning her:


Send Ansøgning

Du sender din ansøgning til os ved at trykke ”Send ansøgning”. Vær opmærksom på, at du ikke kan ændre i din ansøgning, når den er sendt afsted.Du er måske også interesseret i:


Følg os