Lagermedarbejder

Bor du i Sorø og omegn? Og er du interesseret i et fysisk arbejde med fleksible arbejdstider?Så læs videre her!
 

 

Jobbet

Som lagermedarbejder bliver du en del af et større team, som har ansvar for plukning og pakning af virksomhedens varer. Dette vil være et bredt sortiment af forbrugsvarer, såsom aftørringssystemer, éngangsartikler, rengørings- og hospitalsprodukter og køkkenudstyr. Varerne bliver indsamlet på en el-hest. Både drenge og piger, som har fysikken i orden, kan varetage dette job.

Din profil

Du holder af fysisk arbejde og går altid effektivt og engageret til dine arbejdsopgaver. For os er det altafgørende, at du er en stabil medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega. Du formår at arbejde selvstændigt og er god til at gå proaktivt til dine arbejdsopgaver.

Jobbet kræver at du har en god talforståelse og kan læse og forstå dansk. Det er også vigtigt, at du er detaljeorienteret, kvalitetsbevidst og grundig, da du vil blive målt på både din effektivitet og fejl.

Du skal selv medbringe sikkerhedssko. Det er en fordel, at du har erfaring med pluk og pak og evt. i brugen af el-hest - men ikke et krav.

Vi ansætter løbende i hele januar med opstart fra d. 12. januar. Det er vigtigt at du kan deltage i oplæringen i dagstimerne en torsdag og fredag. Vi giver ligeledes løbende afslag.

Det er et krav at du kan fremvise en ren straffeattest.

Vigtigst af alt er det et krav, at du kan se dig selv i jobbet i hele 2017.

Noter venligst i ansøgning hvornår du kan starte, hvor mange vagter om ugen du vil kunne arbejde og hvor længe du ser dig selv i stillingen.

Arbejdstider

Det er et krav, at du kan arbejde 2 dage om ugen, enten mandage, tirsdage eller onsdage. Derudover vil der være mulighed for at arbejde enkelte fredage. Det er ligeledes et krav, at du skal kunne arbejde i tidsrummet kl. 15.00-23.00, som er faste arbejdstider, dog med det forbehold at vagten kan blive længere eller kortere efter behov.

Vi vagtplanlægger fra uge til uge, og du har derfor mulighed for at passe vagtønsker ind efter studie. Vagterne vil blive en blanding af faste samt tilkaldevagter hvor du skal stå til rådighed.

Grundlønnen er 135 kr/timen + tillæg

Virksomheden

MultiLine har et bredt sortiment af forbrugsvarer, inden for f.eks. aftørringssystemer og dispensere, éngangsartikler, fødevare- og fastfoodemballager, borddækningsprodukter, drikke- og automatprodukter, sække og poser samt rengørings- og hospitalsprodukter. Multiline handler også med køkkenudstyr og maskiner til fødevareemballering. Virksomheden er beliggende i Sorø.

Søg jobbet

Interesseret? Klik på ''Søg dette job" for at skrive din ansøgning. Har du ikke allerede en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om Moment Students

Moment Students udbyder studiejob og deltidsstillinger og er sammen med Moment Staff et af Danmarks største vikarbureauer. Vi varetager hele jobprocessen fra annoncering til administration af løn og feriepenge. Du er derfor sikker på professionel behandling med et job gennem os. Moment Students er en del af Moment A/S, der også omfatter Moment Staff og Moment Professionals.

 
Vi tilbyder
Aktivt og fleksibelt job

Attraktiv løn

Godt arbejdsmiljøArbejdstid og løn
Mandag-fredag fra kl.15.00-23.00 Løn: 135 kr. i timen + tillæg


Geografi
Sjælland

Timer
11-20 timer

Ansøgningsfrist
Ingen

Jobtype
Lager, chauffør, bud mv.

Ansættelsesforhold
Vikariat

Opslået
16. jan, 2017

Jobnummer
119527


Ansøgning som Lagermedarbejder

Du ansøger dette job ved at skrive en motiveret ansøgning i nedenstående tekstfelt. Hvis ikke andet er angivet, anbefaler vi, at du skriver mellem 10-20
linjer om dig selv, din motivation for at ansøge samt hvilke erfaringer og kompetencer, der gør dig særlig egnet til jobbet.

Hos Moment tror vi på, at ens motivation for et job er størst, hvis man selv søger det. Derfor beder vi alle vores vikarer om aktivt at søge jobbet.

Moments ansøgningsproces foregår elektronisk, og vi modtager derfor ikke ansøgninger sendt pr. mail eller brev.

Cv

Et opdateret CV højner dine chancer for at komme i betragtning til jobbet. Det er derfor vigtigt, at du ud over din motiverede ansøgning sørger for, at dit CV
tilknyttet din profil er opdateret med relevante erfaringer og kompetencer. På den måde har vores konsulenter de bedste forudsætninger for at vurdere
dine kvalifikationer og ansøgning til jobbet.

Du kan opdatere din profil via linket her enten inden du sender din ansøgning eller umiddelbart efter.

Det er desværre ikke muligt at oploade dit CV som pdf i ansøgningsprocessen. Du kan derfor kun opdatere dit CV ved at logge ind på din profil.

Skriv din motiverede ansøgning her:


Send Ansøgning

Du sender din ansøgning til os ved at trykke ”Send ansøgning”. Vær opmærksom på, at du ikke kan ændre i din ansøgning, når den er sendt afsted.Du er måske også interesseret i:


Følg os