Spændende interviewopgave

Vil du prøve et spændende job som interviewer i Hvalsø? Er du smilende og ikke bange for at henvende dig til folk på gaden? Så er du måske den rette kandidat til dette vikariat!
 

 

Jobbet

Opgaven går ud på at udføre en interviewundersøgelse blandt shopperne i Hvalsø. Interviewopgaven består hovedsageligt af kvalitative interviews udført i Hvalsø, hvor man henvender sig til folk på gaden for et kort interview. Man vil blive briefet inden opgaven starter, og man bliver grundigt sat ind i interviewteknikker og billedøvelser, som man vil bruge under sine interviews. Tilsammen giver undersøgelsen et billede af, hvilket forhold folk har til butikkerne i området og brug af området generelt.

Du får mulighed for også at teste din egen pesonlighed og shoppingadfærd inden din første vagt, hvis du har lyst til dette.

Din profil

Det foretrækkes, at du har erfaring fra lignende type opgaver. Alternativt har du erfaring fra andre jobs, hvor du er vant til at være udadvendt og kommunikere med andre mennesker.

Som person er du præsentabel, smilende, åben og udadvendt. Du har det fint med at henvende dig til fremmede mennesker på gaden og er god til at lytte.

OBS! Da undersøgelsen foregår udendørs, er det vigtigt at du på forhånd har tænkt igennem, at det kan være blæsende og vådt. Dette må ikke påvirke din arbejdsindsats!

Arbejdstider og løn

Undersøgelsen afvikles hver dag i perioden 23. januar - 29. januar.

Vagterne er kl. 10:00-14:00 og kl. 14:00-18:00 i hverdagene, lørdag kl. 10:00-13:00 og 13:00-16:00, søndag kl. 12:00-15:00. Man kan kun arbejde én vagt per dag, og det forventes, at du kan arbejde minimum 3 vagter i perioden.

Lønnen er 118 kr. i timen.

Interesseret?

Klik på "Søg dette job" for at skrive din ansøgning. Skriv en motiveret ansøgning for at komme i betragtning til jobbet og upload et vellignende billede på din profil. Har du ikke allerede en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Det er Moment der varetager alt omkring rekruttering og ansættelse, og alle henvendelser i den forbindelse skal stiles til Moment.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om Moment Students

Moment Students udbyder studiejob og deltidsstillinger og er sammen med Moment Staff et af Danmarks største vikarbureauer. Vi varetager hele jobprocessen fra annoncering til administration af løn og feriepenge. Du er derfor sikker på professionel behandling med et job gennem os. Moment Students er en del af Moment A/S, der også omfatter Moment Staff og Moment Professionals.

 
Vi tilbyder
Attraktive arbejdstider

Indblik i din egen og andres shoppingadfærd

Et udadvendt job med bred kontaktfladeArbejdstid og løn
Vikariatets varighed: d. 23.-29. januar Hverdage kl. 10:00-14:00 / 14:00-18:00 Lørdag kl. 10:00-13:00 / 13:00-16:00 Søndag kl. 12:00-15:00 Løn: 118 kr./t


Geografi
Hovedstaden, Sjælland

Timer
21-30 timer

Ansøgningsfrist
18. jan, 2017

Jobtype
Kundeservice, telefoninterview, salg og telemarketing

Ansættelsesforhold
Vikariat

Opslået
13. jan, 2017

Jobnummer
119551


Ansøgning som Spændende interviewopgave

Du ansøger dette job ved at skrive en motiveret ansøgning i nedenstående tekstfelt. Hvis ikke andet er angivet, anbefaler vi, at du skriver mellem 10-20
linjer om dig selv, din motivation for at ansøge samt hvilke erfaringer og kompetencer, der gør dig særlig egnet til jobbet.

Hos Moment tror vi på, at ens motivation for et job er størst, hvis man selv søger det. Derfor beder vi alle vores vikarer om aktivt at søge jobbet.

Moments ansøgningsproces foregår elektronisk, og vi modtager derfor ikke ansøgninger sendt pr. mail eller brev.

Cv

Et opdateret CV højner dine chancer for at komme i betragtning til jobbet. Det er derfor vigtigt, at du ud over din motiverede ansøgning sørger for, at dit CV
tilknyttet din profil er opdateret med relevante erfaringer og kompetencer. På den måde har vores konsulenter de bedste forudsætninger for at vurdere
dine kvalifikationer og ansøgning til jobbet.

Du kan opdatere din profil via linket her enten inden du sender din ansøgning eller umiddelbart efter.

Det er desværre ikke muligt at oploade dit CV som pdf i ansøgningsprocessen. Du kan derfor kun opdatere dit CV ved at logge ind på din profil.

Skriv din motiverede ansøgning her:


Send Ansøgning

Du sender din ansøgning til os ved at trykke ”Send ansøgning”. Vær opmærksom på, at du ikke kan ændre i din ansøgning, når den er sendt afsted.Du er måske også interesseret i:


Følg os