Lagermedarbejder

Er du på udkig efter et kort vikariat på et internationalt og moderne lager? Så er du måske den, vi søger til en travl vinterperiode hos IC Group i Brøndby.
 

 

Jobbet

Der er tale om et job som lagermedarbejder hos IC Group i Brøndby, der er storleverandør af flere kendte tøjmærker som PeakPerformance, Malene Birger og Tiger of Sweden. Du kommer til at arbejde på virksomhedens lager, hvor du vil skulle gå rundt og plukke og pakke varer via plukkesystemmet Pick By Voice. Pick By Voice er en stemmestyret plukkeløsning, hvor al kommunikation foregår via et headset.

Vikariatet er med opstart i uge 2 eller uge 3 og løber frem til uge 8 med mulighed for forlængelse herefter. Februar vil der være højsæson, og der er derfor ikke mulighed for at holde ferie i ansættelsesperioden.

Din profil

Vi forestiller os, at du holder af fysisk arbejde og altid går effektivt og engageret til dine arbejdsopgaver. For os er det altafgørende, at du er en stabil medarbejder, som sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega. Du skal være tryg ved at kommunikere på engelsk, da IC Group er en international virksomhed, og da plukkesystemet foregår på engelsk.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er omstillingsparat og har mod på at sætte dig ind i nye systemer
  • Har øje for detaljen, er kvalitetsbevidst og er struktureret i dit arbejde på lageret
  • Har sikkerhedssko eller kan anskaffe nogle
  • Har mulighed for at arbejde frem til uge 8
  • Er en smilende og glad person, der kan være med til at opretholde det gode arbejdsmiljø, der er i IC Group

Vi holder løbende samtaler med fokus på at kunne starte oplæring i uge 2 eller 3.

Arbejdstid og løn

Der vil være oplæring de første to dage, og efterfølgende vil du hver uge have minimum 3 vagter. Vagterne er en blanding af almindelige vagter og tilkaldevagter afhængigt af virksomhedens behov. Ved alle tilkaldevagter forventer vi, at du møder ind, hvis du bliver indkaldt. Dine vagter vil blive planlagt ved hjælp af et online kalendersystem, som du får adgang til via. din profil på Moments hjemmeside. Vi planlægger vagter 1 uge ad gangen, hvilket giver stor fleksibilitet i forbindelse med f.eks. studiet.

Lønnen er på 135,65 kr. i timen. Såfremt du fortsætter i jobbet efter 6 måneder, vil du også modtage et anciennitetstillæg.

Virksomheden

IC Group er storleverandører af flere kendte tøjmærker til flere forskellige segmenter. Du bliver del af en arbejdsplads, hvor der lægges stor vægt på trivsel, og hvor arbejdsklimaet er i top.

Søg jobbet

Interesseret? Klik på "Søg dette job" for at skrive din ansøgning. Har du ikke allerede en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen. Vi holder løbende samtaler – søg derfor allerede nu!

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

  

Om Moment Students

Moment Students udbyder studiejob og deltidsstillinger og er sammen med Moment Staff et af Danmarks største vikarbureauer. Vi varetager hele jobprocessen fra annoncering til administration af løn og feriepenge. Du er derfor sikker på professionel behandling med et job gennem os. Moment Students er en del af Moment A/S, der også omfatter Moment Staff og Moment Professionals.

 
Vi tilbyder
Attraktiv løn

Mulighed for mange timer

Socialt og internationalt miljøArbejdstid og løn
Arbejdstiden er mandag til fredag i tidsrummet fra kl. 06:00-20:00 (dog vil vagterne typisk ligge fra kl. 07:00-15:00). Lønnen er på 135,65 kr. i timen.


Geografi
Hovedstaden

Timer
21-30 timer

Ansøgningsfrist
Ingen

Jobtype
Lager, chauffør, bud mv.

Ansættelsesforhold
Vikariat

Opslået
12. jan, 2017

Jobnummer
119569


Ansøgning som Lagermedarbejder

Du ansøger dette job ved at skrive en motiveret ansøgning i nedenstående tekstfelt. Hvis ikke andet er angivet, anbefaler vi, at du skriver mellem 10-20
linjer om dig selv, din motivation for at ansøge samt hvilke erfaringer og kompetencer, der gør dig særlig egnet til jobbet.

Hos Moment tror vi på, at ens motivation for et job er størst, hvis man selv søger det. Derfor beder vi alle vores vikarer om aktivt at søge jobbet.

Moments ansøgningsproces foregår elektronisk, og vi modtager derfor ikke ansøgninger sendt pr. mail eller brev.

Cv

Et opdateret CV højner dine chancer for at komme i betragtning til jobbet. Det er derfor vigtigt, at du ud over din motiverede ansøgning sørger for, at dit CV
tilknyttet din profil er opdateret med relevante erfaringer og kompetencer. På den måde har vores konsulenter de bedste forudsætninger for at vurdere
dine kvalifikationer og ansøgning til jobbet.

Du kan opdatere din profil via linket her enten inden du sender din ansøgning eller umiddelbart efter.

Det er desværre ikke muligt at oploade dit CV som pdf i ansøgningsprocessen. Du kan derfor kun opdatere dit CV ved at logge ind på din profil.

Skriv din motiverede ansøgning her:


Send Ansøgning

Du sender din ansøgning til os ved at trykke ”Send ansøgning”. Vær opmærksom på, at du ikke kan ændre i din ansøgning, når den er sendt afsted.Du er måske også interesseret i:


Følg os