Praktikant

Vil du udvikle dine kompetencer inden for HR og projektkoordinering? Så bliv praktikant og studentermedhjælper til et landsdækkende rekrutteringsprojekt i foråret 2018.
 

Jobbet

Du vil blive en fast del af vores Logistics & Production-afdeling, hvor du vil arbejde tæt sammen med de projektansvarlige konsulenter og samtidig være en del af det etablerede assistentteam, hvis primære opgave er at varetage ansættelserne. Samtale og ansættelse foregår over telefonen, så du vil blive superskarp til at screene kandidater.

I afviklingsfasen af projektet vil du være med på nogle morgenvagter fra kl. 06.00 på lige fod med resten af teamet og bidrage med at danne overblik over flere hundrede mennesker og sikre, at alle ressourcer stemmer overens med kundens forventninger.

Vi tilbyder

  • Et udfordrende og varieret job i et spændende miljø med stor kontaktflade, hvor frihed, ansvar og selvledelse er nøgleord
  • Grundig træning og oplæring, herunder vil de projektansvarlige altid stå til rådighed, og I vil sammen sætte mål for din praktikperiode
  • En mentorordning, hvor du får tilknyttet en mentor, der står for dit praktikforløb, herunder vil du få tid til at skrive din opgave samt hjælp og sparring i forbindelse med din skriftlige opgave

Derudover vil du få solid erfaring med ansættelsesteknik samt fastholdelse og opfølgning på medarbejdere. Du vil samtidig hjælpe til i det daglige arbejde med at vagtplanlægge og ikke mindst optimere arbejdsprocesser.

Din profil

Vi forventer, at du

  • Evner at sætte dig hurtigt ind i nye ting
  • Trives med udfordrende arbejde, men også finder motivation i administrative, rutineprægede opgaver
  • Kan arbejde selvstændigt og selv tage initiativ
  • Er menneskekender med øje for ”det rette match” mellem kandidat og virksomhed og har evnen til at stille spørgsmål, der sikrer matchet
  • Har stort overblik og kan manøvrere i små detaljer i længere tid ad gangen
  • Har stærke IT-kompetencer

Det er desuden en fordel, hvis du er udadvendt og ikke er bange for nye udfordringer, da du kommer til at have et stort medansvar i projektforløbet.

Arbejdstider og løn

Der er mulighed for at starte som studentermedhjælper inden praktikperioden. På den måde får du større kendskab til arbejdsprocesserne inden projektet løber af stablen. Studiejobbet er fra 1. februar - 30. marts 2018, ca. 15 timer om ugen. Derefter vil du fortsætte i praktikforløbet, der løber fra 3. april – 22. juni 2018. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, delt mellem praktik og lønnede timer. Ligger din praktikperiode anderledes, må du gerne skrive det i ansøgningen. Så kigger på om forløbet kan tilpasses.

Er du vores nye praktikant?

Send din ansøgning og CV via nedenstående link. Har du ikke allerede en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som det første led i ansøgningsprocessen.

Ansøgningsfristen er den 2. januar 2018, men vi kontakter egnede kandidater løbende. Notér venligst i din ansøgning om du kan starte som studentermedhjælper, eller om du først kan starte i praktikforløbet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

  

 
Vi tilbyder
Indsigt i rekruttering, HR og projektledelse

Selvstændige arbejdsopgaver i et dynamisk arbejdsmiljø

Praktisk erfaring med et stort rekrutteringsprojektArbejdstid og løn
Studiejobbet er fra 1. februar - 30. marts. 15 timer om ugen. Praktikperioden er fra 3. april – 22. juni. 37 timer om ugen delt mellem praktik og lønnede timer.


Geografi
København V

Timer
31-36 timer

Ansøgningsfrist
02. jan, 2018

Jobtype
Kontor og kommunikation

Ansættelsesforhold
Fastansættelse

Opslået
16. nov, 2017

Jobnummer
125722

Om Moment

Moment udbyder studiejob og deltidsstillinger samt fuldtidsstillinger og -vikariater. Vi er et af Danmarks største vikarbureauer. Vi varetager hele jobprocessen fra annoncering til administration af løn og feriepenge. Du er derfor sikker på professionel behandling med et job gennem os.Ansøgning som Praktikant

Du ansøger dette job ved at skrive en motiveret ansøgning i nedenstående tekstfelt. Hvis ikke andet er angivet, anbefaler vi, at du skriver mellem 10-20
linjer om dig selv, din motivation for at ansøge samt hvilke erfaringer og kompetencer, der gør dig særlig egnet til jobbet.

Hos Moment tror vi på, at ens motivation for et job er størst, hvis man selv søger det. Derfor beder vi alle vores vikarer om aktivt at søge jobbet.

Moments ansøgningsproces foregår elektronisk, og vi modtager derfor ikke ansøgninger sendt pr. mail eller brev.

CV

Et opdateret CV højner dine chancer for at komme i betragtning til jobbet. Det er derfor vigtigt, at du ud over din motiverede ansøgning sørger for, at dit CV
tilknyttet din profil er opdateret med relevante erfaringer og kompetencer. På den måde har vores konsulenter de bedste forudsætninger for at vurdere
dine kvalifikationer og ansøgning til jobbet.

Du kan opdatere din profil via linket her enten inden du sender din ansøgning eller umiddelbart efter.

Det er desværre ikke muligt at oploade dit CV som pdf i ansøgningsprocessen. Du kan derfor kun opdatere dit CV ved at logge ind på din profil.

Skriv din motiverede ansøgning her:


Send Ansøgning

Du sender din ansøgning til os ved at trykke ”Send ansøgning”. Vær opmærksom på, at du ikke kan ændre i din ansøgning, når den er sendt afsted.Du er måske også interesseret i:


Følg os