Eftermiddagshold

Vil du være en del af vores nye korps på et vaskeri i Skovlunde? Og kan du arbejde min. to dage om ugen? Så ser her!
 

 

Jobbet

Som vaskerimedarbejder kommer du til at arbejde med hospitalsartikler. Arbejdsopgaverne er fordelt i to afdelinger, hvor der i den ene er brug for hjælp i Indsorteringsafdelingen, hvor man modtager tøj, linned o.lign., fra hospitalerne, og hvor dette skal sorteres ud og gøres klar til vask. I den anden afdeling skal du fodre en maskine med det nyvaskede tekstil og gøre det klar til at blive leveret tilbage til kunden.

Jobbet kan være fysisk krævende, hvorfor det er vigtigt, at du har en god fysik og ikke er bange for at tage fat. Der vil i forbindelse med opstart være en god introduktion, så vi sikrer, at du er godt klædt på til at løse arbejdsopgaverne.

Du bliver en del af et fast vikar- og tilkaldekorps gennem Moment. Dine vagter vil blive planlagt ved hjælp af et online kalendersystem, som du får adgang til via din profil på Moments hjemmeside. Du får som udgangspunkt kun vagter de dage, du selv har ønsket - til gengæld er det også et krav, at du kan arbejde min. to gange ugentligt. Vagterne har form som faste vagter og tilkaldevagter.

Din profil

Du kan lide fysisk arbejde og går altid engageret til dine arbejdsopgaver. Du er god til at bevare overblikket og er vant til at arbejde effektivt. Det er altafgørende, at du er en stabil og pligtopfyldende medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden og være en god kollega.

Du har eventuelt erfaring med lagerarbejde, produktionsarbejde eller andre fysiske job, men dette er ikke et krav.

Arbejdstider og løn

Arbejdstiden er som udgangspunkt mandag til torsdag i tidsrummet kl. 05:50-10:05 eller 11.45-16:30. Fredag fra kl. 05.50-10.05 eller 11.15-15.30. Vi forventer, at du som min. kan oprette to vagtønsker ugentligt.

Jobbet er med opstart i uge 49.

Der er en grundløn på 127,70 kr. plus tillæg

Søg jobbet

Interesseret? Så klik på "Søg dette job" for at skrive din ansøgning. Har du ikke allerede en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  

 
Vi tilbyder
Fleksibel vagtplanlægning

Attraktiv løn

Et fysisk jobArbejdstid og løn
Mandag til torsdag i tidsrummet kl. 05:50-10:05 eller 11.45-17.00. Fredag fra kl. 05.50-10.05 eller 11.15-15.30. Grundløn på 127,70 kr. i timen. plus vaskeritillæg på 4,95kr/t.


Geografi
Hovedstaden

Timer
11-20 timer

Ansøgningsfrist
Ingen

Jobtype
Kontor og kommunikation

Ansættelsesforhold
Vikariat

Opslået
27. nov, 2017

Jobnummer
125815

Om Moment

Moment udbyder studiejob og deltidsstillinger samt fuldtidsstillinger og -vikariater. Vi er et af Danmarks største vikarbureauer. Vi varetager hele jobprocessen fra annoncering til administration af løn og feriepenge. Du er derfor sikker på professionel behandling med et job gennem os.Ansøgning som Eftermiddagshold

Du ansøger dette job ved at skrive en motiveret ansøgning i nedenstående tekstfelt. Hvis ikke andet er angivet, anbefaler vi, at du skriver mellem 10-20
linjer om dig selv, din motivation for at ansøge samt hvilke erfaringer og kompetencer, der gør dig særlig egnet til jobbet.

Hos Moment tror vi på, at ens motivation for et job er størst, hvis man selv søger det. Derfor beder vi alle vores vikarer om aktivt at søge jobbet.

Moments ansøgningsproces foregår elektronisk, og vi modtager derfor ikke ansøgninger sendt pr. mail eller brev.

CV

Et opdateret CV højner dine chancer for at komme i betragtning til jobbet. Det er derfor vigtigt, at du ud over din motiverede ansøgning sørger for, at dit CV
tilknyttet din profil er opdateret med relevante erfaringer og kompetencer. På den måde har vores konsulenter de bedste forudsætninger for at vurdere
dine kvalifikationer og ansøgning til jobbet.

Du kan opdatere din profil via linket her enten inden du sender din ansøgning eller umiddelbart efter.

Det er desværre ikke muligt at oploade dit CV som pdf i ansøgningsprocessen. Du kan derfor kun opdatere dit CV ved at logge ind på din profil.

Skriv din motiverede ansøgning her:


Send Ansøgning

Du sender din ansøgning til os ved at trykke ”Send ansøgning”. Vær opmærksom på, at du ikke kan ændre i din ansøgning, når den er sendt afsted.Du er måske også interesseret i:


Følg os