Kundesupport på svensk og norsk

Taler du svensk eller norsk? Og fremstår du imødekommende og serviceminded over telefonen? Så se her!
 


Jobbet

For vores kunde, Avis Budget Biludlejning, søger vi servicemindede deltidskundesupportere, der taler norsk og/eller svensk.

Til deres nyoprettede nordiske VIP supportafdeling beliggende på hovedkontoret i Albertslund, søger vi kundesupportere, der formår at gå struktureret til arbejdsopgaverne og er fleksible ift. arbejdstider såvel som i tilpasningen af deres service til den enkelte kunde.

Der er tale om en deltidsstilling i en aktiv og til tider hektisk hverdag i et uformelt miljø. Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk virksomhed, med base på hovedkontoret i Albertslund i et hyggeligt kontormiljø. Det daglige job foregår i et team med 1-2 andre salgssupportere.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Besvare telefoner
 • Hjælpe eksisterende kunder
 • Betjening af VIP kunder
 • Udarbejdelse af statistikker og rapporter
 • Diverse ad hoc-opgaver

Din Profil

Vi forestiller os at du er studerende eller af anden årsag er på udkig efter en deltidsstilling. Du har haft berøring med servicebranchen, eksempelvis telefonisk kundeservice, butik eller lignende.

Herudover forventes det at du:

 • Du formår at arbejde selvstændigt, energisk og kan holde mange bolde i luften
 • Du har en professionel indstilling til dit arbejde, hvor kunden er i fokus, og hvor du systematisk løser dine opgaver på et højt kvalitetsniveau
 • Du har drive og er engageret, nysgerrig og interesseret i at lære nyt
 • Du er teamorienteret
 • Du behersker svensk eller norsk både skriftligt og mundtligt
 • Du er hurtig til at sætte dig ind i nye systemer og er fortrolig med IT generelt
  Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med Avis interne system, Wizard.

Arbejdstid og løn

Der er tale om et fast deltidsjob på ubestemt tid med opstart d. 1. februar.

Timeløn: 150 kr.

Arbejdstiden vil være kl. 18-23 på hverdage samt i tidsrummet kl. 8.00-23.00 i weekenden.

Det anbefales at ansøge hurtigst muligt, da vi løbende behandler ansøgninger.

Virksomheden

Avis Budget Group, Inc. er en førende global udbyder af udlejningstjenester gennem sine Avis-, Budget-, Apex-, Payless- og Maggiore-mærker, der har mere end 11.000 udlejningssteder i omkring 180 lande rundt om i verden og gennem dets Zipcar-mærke, som er verdens førende bildelingsnetværk med næsten en million medlemmer. Avis Budget Group driver de fleste af sine biludlejningskontorer i Nordamerika, Europa og Australien direkte og opererer primært gennem licenstagere i andre dele af verden. Avis Budget Group har ca. 30.000 ansatte og har hovedkontor i Parsippany, NJ

Søg jobbet

Interesseret? Klik på "Søg dette job" for at skrive din ansøgning. Har du ikke allerede en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Husk at udfylde din Moment-profil med din erhvervserfaring samt profilbillede.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

 
Vi tilbyder
Fast timeløn efter kvalifikationer

En dynamisk hverdag i et uformelt miljø

Opstart i februarArbejdstid og løn
Deltid. Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet kl. 18-23 på hverdage samt kl 8.00-23.00 i weekenden. Fast timeløn på 150 kr.


Geografi
Albertslund

Timer
11-20 timer

Ansøgningsfrist
Ingen

Jobtype
Kundeservice og telejob

Ansættelsesforhold
Fastansættelse

Opslået
16. jan, 2018

Jobnummer
126511

Om Moment

Moment udbyder studiejob og deltidsstillinger samt fuldtidsstillinger og -vikariater. Vi er et af Danmarks største vikarbureauer. Vi varetager hele jobprocessen fra annoncering til administration af løn og feriepenge. Du er derfor sikker på professionel behandling med et job gennem os.Ansøgning som Kundesupport på svensk og norsk

Du ansøger dette job ved at skrive en motiveret ansøgning i nedenstående tekstfelt. Hvis ikke andet er angivet, anbefaler vi, at du skriver mellem 10-20
linjer om dig selv, din motivation for at ansøge samt hvilke erfaringer og kompetencer, der gør dig særlig egnet til jobbet.

Hos Moment tror vi på, at ens motivation for et job er størst, hvis man selv søger det. Derfor beder vi alle vores vikarer om aktivt at søge jobbet.

Moments ansøgningsproces foregår elektronisk, og vi modtager derfor ikke ansøgninger sendt pr. mail eller brev.

CV

Et opdateret CV højner dine chancer for at komme i betragtning til jobbet. Det er derfor vigtigt, at du ud over din motiverede ansøgning sørger for, at dit CV
tilknyttet din profil er opdateret med relevante erfaringer og kompetencer. På den måde har vores konsulenter de bedste forudsætninger for at vurdere
dine kvalifikationer og ansøgning til jobbet.

Du kan opdatere din profil via linket her enten inden du sender din ansøgning eller umiddelbart efter.

Det er desværre ikke muligt at oploade dit CV som pdf i ansøgningsprocessen. Du kan derfor kun opdatere dit CV ved at logge ind på din profil.

Skriv din motiverede ansøgning her:


Send Ansøgning

Du sender din ansøgning til os ved at trykke ”Send ansøgning”. Vær opmærksom på, at du ikke kan ændre i din ansøgning, når den er sendt afsted.Du er måske også interesseret i:


Følg os