Vikar hos Moment Students

Moment Students er et vikarbureau, der tilbyder studie- og deltidsjob inden for blandt andet IT, økonomi, kundeservice, salg, administration, lager og logistik.


VikarhosMoment2.jpg

Vi har vikarjob af nogle få dages varighed og job på op til flere års varighed, der strækker sig over længere tid. Hvad enten du bor i København Aalborg, Aarhus eller Sønderborg, har vi et deltidsjob til dig!

Se vores ledige stillinger her 

De studerendes vikarbureau

Moment er blandt mange kendt som ”de studerendes vikarbureau”, og det skyldes, at vi helt fra start har haft stor fokus at kunne tilbyde studiejob til studerende i hele landet.

Som udeboende studerende på SU er det svært at få økonomien til at løbe rundt. Derfor er et deltidsjob ved siden af studiet nødvendigt for mange studerende. Men et studiejob er ikke kun ensbetydende med penge i lommen. Det giver også erhvervserfaring på dit CV, samtidig med at du udvider dit professionelle netværk og dermed dine fremtidige muligheder på arbejdsmarkedet. 

Hos os er du sikret gode arbejdsforhold

Når du får job gennem Moment Students, er du ansat hos os men udfører arbejdet hos en af vores kunder. Det betyder, at vi varetager alt, hvad der hedder ansættelsessamtaler, lønudbetaling, kontrakt og vagtplanlægning. Vi tilbyder kun job, hvor arbejdsforholdene er i orden, herunder løn og arbejdsmiljø.

I venstre side kan du læse mere om fordelene ved at være vikar hos Moment, finde gode råd til din jobsøgning og få et indblik i de forskellige jobtyper og geografiske områder, vi tilbyder job i.

Følg os