Ansøgningsproces

Sådan søger du et job gennem Moment


Når du søger et studie- eller deltidsjob gennem Moment, er du altid sikret en professionel ansøgningsproces. Vores rekrutteringskonsulenter sørger for, at du får en god behandling fra ansøgning til ansættelse.

Ansøgningsprocessen består af følgende trin:

Opret profil

Når du finder et job, du gerne vil søge, er første trin at oprette en profil. I din profil skal du udfylde alle de oplysninger, der er relevante for din jobsøgning, såsom erhvervserfaring, uddannelse og sprogegenskaber. Jo mere du udfylder, desto større chance er der for, at du får jobbet. En opdateret profil højner nemlig dine chancer for at komme i betragtning til jobbet.

Opret profil

Ansøgning

Når du har oprettet din profil er næste skridt at skrive en motiveret ansøgning til jobbet. Det er vigtigt, at du bruger god tid på din ansøgning, da det er afgørende for, om du vurderes til at være kvalificeret til jobbet. Beskriv hvad du kan bidrage med i virksomheden, og hvorfor du er den rette til jobbet. Sæt fokus på din erfaring og tidligere resultater og fortæl os om dine styrker og kompetencer.

Få flere gode råd til din ansøgning

Screening

Vores rekrutteringskonsulenter gennemgår alle ansøgninger og vurderer hvilke kandidater, der matcher jobbet bedst. Er du blandt disse, vil du blive kaldt til en jobsamtale eller ringet op til et telefonisk interview.

Er du ikke blandt dem, vi kalder til samtale, vil du modtage et afslag per mail. Vær opmærksom på, at der i nogle tilfælde kan gå op til fire uger, før vi kan give et svar.

Det er meget forskelligt, hvor mange vi søger til hvert job, og derfor kan der også være stor forskel på, hvor stor en chance du har for at få jobbet. Skulle du få et afslag, vil vi opfordre dig til løbende at tjekke joblisten på Moments hjemmeside og søge de job, du finder relevante.

Jobsamtalen

Alt efter hvilket job du søger hos os, vil du blive interviewet over telefon eller kaldt til samtale hos os.

Få gode råd til din jobsamtale

I nogle tilfælde kan du blive bedt om at foretage en test eller løse en opgave inden samtalen. Testen vil fungere som et samtaleværktøj, som du kan bruge til at uddybe dine faglige såvel som sociale kompetencer.

Ansættelsen

Efter samtalen foretager vi en vurdering af dig og de øvrige kandidater, vi har haft til samtale. Bliver du udvalgt til jobbet, kontakter vi dig per telefon hurtigst muligt, efter vi har truffet beslutningen.

Du vil blive ansat gennem Moment, hvilket betyder, at du skal kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende din ansættelseskontrakt, lønudbetaling eller lignende. I din kontrakt finder du i øvrigt alle praktiske oplysninger omkring løn, arbejdsgiver m.m.

Se vores ledige deltidsstillinger og studiejob

Følg os