Fordele som vikar hos Moment

Du finder her nogle af de vigtigste årsager til at søge et dit næste studie- eller deltidsjob gennem Moment.


Nem og hurtig ansøgningsproces

Vi arbejder løbende på at optimere vores ansøgningsproces, så det er så nemt og overskueligt for dig som muligt at søge job gennem os.

Til udvalgte stillinger tilbyder vi en fast track-funktion, som gør det muligt at søge et job gennem få enkle trin, fx på mobilen. Når du søger job gennem fast track, skal du blot indtaste navn, e-mailadresse, telefonnummer og fødselsdato, samt kunne svare ja til nogle bestemte krav, som stillingen kræver, fx ”Jeg er over 18 år”.

Start din jobsøgning her.

Fleksibelt vagtplanlægningssystem

Vi har udviklet vores eget fleksible vagtplanlægningssystem. Det er opbygget ud fra tanken om, at du skal kunne byde ind på vagter på de tidspunkter, der passer dig bedst. Det er derfor meget fleksibelt i forhold til, om du ønsker at arbejde i dags- eller aftentimerne, i hverdage eller i weekender.

Mulighed for at arbejde det antal timer, der passer dig

I mange af vores deltidsjob er der mulighed for at arbejde det antal timer, der passer dig. Hvis du fx kan arbejde meget i ferieperioder og mindre i eksamensperioder, kan timerne tilpasses det. Vi tager med andre ord højde for, at du har et studie og et privatliv ved siden at dit arbejde.

Få gode råd til, hvordan du griber din jobsøgning an her

Følg os