Karrieremuligheder i Moment

Din karrieremæssige udvikling er vigtig for os i Moment. Vi ønsker ikke blot at tilbyde dig et job, men at være en vigtig medspiller i opbygningen af din karriere.


Vi har således job på mange forskellige niveauer, som alle er med til at bane vejen for din fremtidige karrierevej, ligesom vores rekrutteringskonsulenter altid er klar til at give dig gode råd og støtte op om dine karriere. 

Moment tilbyder:

• Studiejob og deltidsjob
• Fuldtidsjob
• High Performer-netværk
• Specialistjob
• Lederstilling

Det kan være, at dit første job hos Moment er et studiejob som f.eks. lager- eller kundeservicemedarbejder. Først og fremmest giver fritidsjobbet penge på bankkontoen. Jobbet kan dog også ses som en mulighed for at oparbejde erhvervserfaring, udvikle dine kompetencer og få en fod indenfor i en bestemt branche eller virksomhed.

Vi ønsker således at kunne være med hele vejen fra dit første studiejob til din første lederstilling. Læs mere om vores forskellige typer jobs, og hvad de kan gøre for din karriere her. 

Studiejob

Moment er blandt mange kendt som ”de studerendes vikarbureau”, og det skyldes, at vi helt fra start har haft stor fokus at kunne tilbyde studiejob til studerende i hele landet.

Som udeboende studerende på SU er det svært at få økonomien til at løbe rundt. Derfor er et deltidsjob ved siden af studiet nødvendigt for mange studerende. For langt de fleste studerende er det ikke nok, at have råd til at betale husleje, mad og tøj. Det er også vigtigt at have penge til at tage i biografen, til koncerter, på café, i fitnesscenter og meget andet. Og det rækker SU’en ikke til.

Et studiejob er ikke kun ensbetydende med penge i lommen. Det giver også erhvervserfaring på dit CV, samtidig med at du udvider dit professionelle netværk og dermed dine fremtidige muligheder på arbejdsmarkedet. Med et studiejob på CV’et viser du din kommende arbejdsgiver, at du kan finde ud af at prioritere, tage ansvar og overholde deadlines.

Selvom jobbet ikke er direkte studierelevant, kan det sagtens have positiv indflydelse på dit CV. Der kan være mange fordele ved at finde et job, som fagligt ikke ligger direkte i forlængelse af dit studie. Især i starten af din uddannelse. Det giver et tiltrængt afbræk fra læsningen og giver dig mulighed for at udvikle nogle andre kompetencer end dem, der bliver bedømt med karakter. Derudover er arbejdstiderne på fx et lager eller i et call-center ofte mere fleksible i forhold til at arbejde på et kontor, hvor arbejdstiden er 9-16.

Hvis du har arbejdet på et lager, viser det ikke blot, at du er logisk tænkende, men også at du er effektiv, arbejdsom og detaljeorienteret. Har du siddet i et call-center eller arbejdet med kundeservice på anden vis, tilegner du dig nogle faglige kompetencer inden for kommunikation, såsom samtalestyring, mersalg og kundepleje.

Se vores store udvalg af deltidsjob

Fuldtidsjob

Hvad enten du står og mangler et fuldtidsjob i forbindelse med sabbatår eller afsluttet uddannelse, så kan vi hjælpe dig. Flere og flere unge vælger at tage et eller flere sabbatår, inden de går i gang med en uddannelse. Mange bruger sit sabbatår på at arbejde. Typisk for at spare sammen til at rejse eller til en lejlighed og for at få noget erhvervserfaring, som kan øge chancen for at komme ind på drømmestudiet.

Ligeledes ved vi, hvor motiveret man er for at komme ud på arbejdsmarkedet, når man har afsluttet sin uddannelse. Vi har mange forskellige typer fuldtidsjob, som varierer i forhold til arbejdsopgaver, arbejdstider, fagområde osv. Der er derfor god mulighed for at finde et udviklende og karrierefremmende fuldtidsjob.

Se vores ledige fuldtidsstillinger og -vikariater 

High Performer-netværk

Moment har etableret et professionelt netværk for High Performers. Netværket består af de dygtigste og mest attraktive kandidatstuderende og færdiguddannede med op til 7 års erhvervserfaring.

Som medlem af Moment High Performers får du eksklusive jobmuligheder, og du vil blive præsenteret for de mest attraktive virksomheder. Derudover vil du få adgang til sparring med højt kvalificerede medlemmer fra mange forskellige fagområder. Ligeledes har vi oprettet en eksklusiv gruppe på LinkedIn, hvor du har mulighed for at deltage i diskussioner og få indsigt i jobmuligheder gennem Moment Professionals.

For at blive optaget i Moment High Performers skal du som minimum opfylde nedenstående kriterier:

  • Du skal være studerende på en kandidatuddannelse eller være færdiguddannet.
  • Du skal være/have været blandt de 10 % bedste på din årgang eller have et karaktergennemsnit på minimum 8,3 (7-skala) eller 9,0 (13-skala)

Søg om optagelse i Moments High Performer-netværk 

Specialistjob

Efter mange års studier og arbejde, hvor du har specialiseret dig inden for bestemte fagområder, er det oplagt at søge et specialistjob.

Læs mere om vores specialistjobs og se vores ledige stillinger

Lederstillinger

Når du har opbygget flere års arbejdserfaring og føler dig klar til at tage et større ansvar, kan vi tilbyde dig en lederstilling inden for en lang række brancher, såsom Life Science, IT & Engineering, Finance, Salg og Marketing.

Se alle vores lederstillinger 

Følg os